Ασφαλιστικά Νέα

Nέα στρατηγική συνεργασία Allianz Ελλάδος και Greenwoods Insurance Brokers στην ασφάλιση Marine & Cargo

tags :
Nέα στρατηγική συνεργασία Allianz Ελλάδος και Greenwoods Insurance Brokers στην ασφάλιση Marine & Cargo
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμβέλεια του Ομίλου Allianz, προσφέρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες και προχωρά σε συνέργειες με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες όπως η Greenwoods Insurance Brokers
Η Allianz Ελλάδος και η Greenwoods Insurance Brokers ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία νέα αμφότερη αποκλειστική συνεργασία στον τομέα Marine & Cargo Liability Insurance.
Η αποκλειστική αυτή συνεργασία έχει ως γνώμονα την παροχή ασφαλιστικών καλύψεων που συνδυάζουν τόσο την εξειδίκευση όσο και την τεχνογνωσία των δυο εταιρειών στους συγκεκριμένους κλάδους.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν σχεδιαστεί τα παρακάτω νέα εξειδικευμένα προγράμματα Ασφάλισης Επαγγελματικής Ευθύνης:
-    Ευθύνης Διεθνούς και Εθνικού Διαμεταφορέα
-    Ευθύνης Διεθνούς Μεταφορέα (CMR)
-    Ευθύνης Αποθηκευτών & Logisticians
-    Λάθη & Παραλείψεις (ως συμπληρωματική κάλυψη)
H Allianz Ελλάδος, παραμένει συνεπής στην εμπορική της στρατηγική με τον κλάδο των Εμπορικών & Βιομηχανικών Κινδύνων να αποτελεί το επίκεντρό της.
Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την εμβέλεια του Ομίλου Allianz, προσφέρει νέα προϊόντα και υπηρεσίες και προχωρά σε συνέργειες με έμπειρους κι εξειδικευμένους συνεργάτες όπως η Greenwoods Insurance Brokers, για να ενισχύσει το αποτύπωμά της στον κλάδο αυτό.
H Greenwoods Insurance Brokers, μια εταιρεία με πολυετή εμπειρία στους τομείς διαχείρισης και ανάληψης εξειδικευμένων κινδύνων μεταφορών, προσφέρει λύσεις σε ασφαλιστικές ανάγκες μιας σύγχρονης και συνεχώς αναπτυσσόμενης αγοράς, παρέχοντας στους πελάτες προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης