Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γιατροί και νοσηλευτές του Ερρίκος Ντυνάν θα ενισχύσουν τα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας

Γιατροί και νοσηλευτές του Ερρίκος Ντυνάν θα ενισχύσουν τα νοσοκομεία της Β. Ελλάδας
Παθολόγοι, πνευμονολόγοι και αναισθησιολόγοι θα ενισχύσουν εθελοντικά το ΕΣΥ
Ομάδα γιατρών στέλνει στη Θεσσαλονίκη το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν για να ενισχύσουν τα Δημόσια νοσοκομεία της πόλης στη μάχη κατά του κορωνοΐού.
Η ομάδας ιατρών αποτελείται από παθολόγους, πνευμονολόγους και αναισθησιολόγους που μεταβαίνουν εθελοντικά στη Βόρεια Ελλάδα για την ενίσχυση σε εξειδικευμένο προσωπικό των δημόσιων δομών υγείας της περιοχής.
Την ομάδα συμπληρώνουν και έξι νοσηλευτές οι οποίοι θα ενταχθούν για όσο διάστημα απαιτηθεί, στο νοσηλευτικό προσωπικό των Γενικών Νοσοκομείων Κατερίνης και Δράμας.
Κατά την αναχώρησή της, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ερρίκος Ντυνάν Θέμης Χαραμής ευχαρίστησε τη νοσηλευτική ομάδα για την εθελοντική προσφορά και την αυταπάρνηση που κάνει περήφανο όλο το νοσοκομείο, ενώ διαβεβαίωσε ότι η οικογένεια του Ερρίκος Ντυνάν θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στην πρόσκληση της Πολιτείας και να στηρίζει έμπρακτα τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του Covid-19.
Επισημαίνεται, ότι το Ερρίκος Ντυνάν, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, διαθέτει για την κάλυψη των αναγκών του ΕΣΥ, 50 κλίνες νοσηλείας, καθώς και 14 κλίνες ΜΕΘ για non-Covid ασθενείς, ώστε να απελευθερωθούν κλίνες νοσηλείας και ΜΕΘ στα δημόσια νοσοκομεία για τους ασθενείς με Covid-19. "‘Έχοντας λάβει την παγκοσμίου εμβέλειας διαπίστευση JCI, το Ερρίκος Ντυνάν εγγυάται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, καθώς και για την ασφάλεια των ασθενών και του προσωπικού του. Με τις άρτιες υποδομές του, πρωτίστως όμως με το υψηλής κατάρτισης ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, είναι αρωγός στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημικής κρίσης", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης