Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Προοδευτική: Τί μέτρα που έλαβε για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την πανδημία

tags :
Προοδευτική: Τί μέτρα που έλαβε για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την πανδημία
Προοδευτική: Τα μέτρα που έλαβε για τον περιορισμό των επιπτώσεων από την πανδημία του κορωνοϊού
Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ ενημερώνει ότι στα πλαίσια της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σε συνέχεια της από 26/10/2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, σχετικά με τα μέτρα που λήφθηκαν για τη μείωση των επιπτώσεων από την πανδημία κορονωιού (COVID-19), προβαίνει στην συμπλήρωση της ενότητας "Επίπτωση από την πανδημία του Coronavirus (COVID-19)" της Εξαμηνιαίας Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου, και των Ενδιάμεσων Οικονομικών Καταστάσεων που συμπεριλαμβάνονται στην Εξαμηνιαία Οικονομική Έκθεση 2020. 
Οι συμπληρωματικές των ανωτέρω ανανεωμένες γνωστοποιήσεις έχουν ως εξής:
α) Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της προ πανδημίας εποχής παρουσίαζε σημαντικά περιορισμένη δραστηριότητα λόγω της γενικότερης οικονομικής ύφεσης στον κλάδο της.
Η πανδημία και όλες οι αρνητικές για την οικονομία επιδράσεις αφορούν κυρίως σε επιχειρήσεις που η δραστηριότητα τους και τα οικονομικά τους μεγέθη (κύκλος εργασιών) κυμαίνονταν σε συνήθη για την προ πανδημίας εποχή και όχι σε επιχειρήσεις όπως η "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ" με ήδη περιορισμένη δραστηριότητα (κύκλο εργασιών). Για τον λόγο αυτό εκτιμούμε πως οι αρνητικές επιπτώσεις της πανδημίας στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ" είναι ήσσονος σημασίας οπότε και παρέλκει τυχόν ποσοτικοποίηση της επίδρασης αυτής.
β) Τα μέτρα που έλαβε η Διοίκηση της εταιρείας "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ", λόγω των ανωτέρω, αφορούσαν κυρίως την προστασία της υγείας και της ασφάλειας του ήδη περιορισμένου αριθμού  των εργαζόμενων της. Επίσης η εταιρεία "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ" δεν έκανε χρήση καμίας από τις ευεργετικές διατάξεις που τέθηκαν σε εφαρμογή λόγω πανδημίας, π.χ.  επιστρεπτέα προκαταβολή.
γ) Η εκτίμηση της Διοίκησης της εταιρείας "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΤΕ"  για την επίδραση της πανδημίας στις μελλοντικές δραστηριότητες της τελευταίας κρίνεται και πάλι ήσσονος σημασίας, για τους λόγους που αναφέρθηκαν ανωτέρω.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης