Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θέμα στο Politico η βόλτα του ζεύγους Μητσοτάκη στην Πάρνηθα εν μέσω lockdown

Θέμα στο Politico η βόλτα του ζεύγους Μητσοτάκη στην Πάρνηθα εν μέσω lockdown
Το Politico κάνει ειδική αναφορά στη βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της συζύγου στην Πάρνηθα τη στιγμή που έχει επιβληθεί αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τη μετακίνηση των πολιτών
Εκτός των ελληνικών συνόρων ταξίδεψε η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκης και της συζύγου του στην Πάρνηθα εν μέσω lockdown.
Το Politico, λοιπόν, κάνει ειδική αναφορά στη βόλτα του πρωθυπουργικού ζεύγους σε μια περιοχή που απέχει περίπου 1,5 ώρα από τη μόνιμη κατοικία του, τη στιγμή που στους Έλληνες πολίτες έχουν επιβληθεί αυστηροί περιορισμοί στη μετακίνηση.
Η αρθρογράφος σχολιάζει ότι η έξοδος από το σπίτι επιτρέπεται μόνο για τη μετάβαση στην εργασία, σε κατάστημα για την αγορά τροφίμων, για επίσκεψη σε γιατρό ή για άσκηση κοντά στην οικία και σε ομάδα έως δύο ατόμων.
Σε περίπτωση παράβασης επιβάλλεται πρόστιμο 300 ευρώ/
Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του Μαρέβα πήγα για ποδηλατάδα στην Πάρνηθα, έβγαλαν φωτογραφία με αρκετούς περαστικούς, χωρίς να φοράνε μάσκα ή να τηρούνται οι κανόνες κοινωνικής απόστασης.
Στο δημοσίευμα επισημαίνεται επίσης ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού φαίνεται σε βίντεο να κάνει motocross κάτι που απαγορεύεται σε αυτήν την περιοχή του βουνού για περιβαλλοντικούς λόγους, προκαλώντας την έντονη κριτική από την Greenpeace.

Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης