Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για ταξίδια το 2021

tags :
Αυτοί είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για ταξίδια το 2021
Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ταξιδέψουν ξανά το 2020
ΗΠΑ, Νότια Αφρική, Καναδάς και Γερμανία είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί για ταξίδια σύμφωνα τελευταία έρευνα του Tourlane.
Ο διαδικτυακός ιστότοπος ταξιδιών έκανε δημοσκόπηση σε περισσότερους από 1.200 ταξιδιώτες. Το ερώτημα ήταν πώς η πανδημία επηρέασε τη συμπεριφορά του ταξιδιού φέτος και ποιες ταξιδιωτικές τάσεις εμφανίζονται για το 2021. Οι ερωτήσεις κυμαίνονταν από τα κριτήρια κράτησης έως τους πιο δημοφιλείς προορισμούς. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θα ταξιδέψουν ξανά το 2020.

Κορυφαία προτεραιότητα τα ταξίδια το 2021

Ωστόσο, η πλειονότητα των συμμετεχόντων αξιολόγησε τα ταξίδια ως κορυφαία προτεραιότητα για το 2021. Η έρευνα ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2020 και οι συμμετέχοντες είχαν ηλικία μεταξύ 18 και 65 ετών.
Πάνω από τα δύο τρίτα των διεθνών ταξιδιωτών (69%) προτιμούν έναν προορισμό που προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες, 8 στους 10 Γερμανούς αξιολόγησαν τα ταξίδια ως κορυφαία προτεραιότητα για το 2021. Μόνο 3 στους 10 έχουν κάνει κράτηση για ταξίδι.

Δημοφιλείς τύποι διακοπών

Μεταξύ των πιο δημοφιλών τύπων ταξιδιών είναι οι διακοπές δραστηριοτήτων (30%), οι οικογενειακές επισκέψεις (15%) και τα ταξίδια κάμπινγκ (11%).

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης