Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Γώγος: Μετά τις γιορτές το άνοιγμα γυμνασίων, λυκείων – Ανοιχτό εάν θα ανοίξουν τα δημοτικά στις 14/12

Γώγος: Μετά τις γιορτές το άνοιγμα γυμνασίων, λυκείων – Ανοιχτό εάν θα ανοίξουν τα δημοτικά στις 14/12
Είμαστε όλοι επιφυλακτικοί γιατί υπάρχει ακόμα επιβάρυνση στο σύστημα υγείας είπε ο κ.Γώγος
Την εκτίμηση πως γυμνάσια και λύκεια θα ανοίξουν μετά τις γιορτές, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί και με τα δημοτικά σχολεία διατύπωσε ο καθηγητής Παθολογίας, Χ. Γώγος.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Γώγος είπε ότι η Επιτροπή δεν έχει λάβει ακόμη τις αποφάσεις της αλλά με τα έως τώρα δεδομένα πιθανότατα τα γυμνάσια και τα λύκεια θα ανοίξουν μετά τις γιορτές ενώ κάτι τέτοιο ενδέχεται να γίνει και με τα δημοτικά.
«Αυτό που “παίζει” είναι αν τα δημοτικά θα αρχίσουν στις 14/12.
Αν δεν αρχίσουν στις 14 τα δημοτικά, δεν έχει νόημα να το συζητάμε.
Επομένως υπάρχει πιθανότητα να πάνε και αυτά μετά τις γιορτές» υποστήριξε ο κ. Γώγος, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν στο συγκεκριμένο θέμα απόψεις και αρνητικές και θετικές και πως αυτό που προβληματίζει είναι η κινητικότητα γύρω από το άνοιγμα των σχολείων που θα επιβαρύνει το σύστημα.
Όσον αφορά το λιανεμπόριο, ο κ.Γώγος είπε πως στους τομείς που ίσως ανοίξουν, αυτό θα γίνει με μεγάλη προσοχή και με συνεχή περιοριστικά μέτρα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο με αντίστοιχους όρους να λειτουργήσουν και τα εμπορικά κέντρα.
Για την εστίαση είπε ότι είναι μάλλον ο τελευταίος κλάδος που θα συζητηθεί και φαίνεται πως το άνοιγμά του πάει προς τα πίσω.
«Όλοι είμαστε επιφυλακτικοί γιατί ακόμη υπάρχει η επιβάρυνση στο σύστημα υγείας που μας έχει ταλανίσει και έχω δει πολλές εκπλήξεις με τον συγκεκριμένο ιό.
Οι υπολογισμοί πολλές φορές πέφτουν έξω» υποστήριξε ο κ. Γώγος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης