Διεθνή

ΗΠΑ: Η Αριζόνα επικύρωσε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών

ΗΠΑ: Η Αριζόνα επικύρωσε τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών
Η επικύρωση των αποτελεσμάτων σημαίνει ότι οι 11 ψήφοι της πολιτείας πάνε στον Biden
Η Αριζόνα επικύρωσε τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών, καταφέροντας άλλο ένα πλήγμα στις προσπάθειες των συμμάχων του προέδρου Donald Trump να αναστρέψουν το αποτέλεσμα των εκλογών, όπως μεταδίδουν ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
Η επικύρωση των αποτελεσμάτων σημαίνει ότι οι 11 ψήφοι της πολιτείας πάνε στον Biden, ο οποίος σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις συγκεντρώνει 306 εκλέκτορες έναντι των 232 που συγκεντρώνει ο πρόεδρος Τrump.
Η υπουργός Εσωτερικών της πολιτείας, Katie Hobbs, από το Δημοκρατικό κόμμα, υπογράμμισε ότι η πολιτεία διεξήγαγε την ομαλότερη και πιο ασφαλή εκλογική διαδικασία στην πρόσφατη ιστορία, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
"Παρά τις πρωτοφανείς προκλήσεις, οι κάτοικοι της πολιτείας μας συμμετείχαν μαζικά για τη Δημοκρατία", ανέφερε η Hobbs.
"Οι εκλογές έγιναν με διαφάνεια, ακρίβεια και με την αρχή της δικαιοσύνης, με βάση τους νόμους της πολιτείας και παρά τους διάφορους αστήρικτους ισχυρισμούς για το αντίθετο", πρόσθεσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:74) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755