Πολιτική

Το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό

Το μήνυμα του υπουργού Ναυτιλίας που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στον Ευαγγελισμό
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του, όπως και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τη στήριξη που παρέχει στους ασθενείς
Το δικό του μήνυμα μέσα από τον Ευαγγελισμό έστειλε ο υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης ο οποίος εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου (29/11/2020) στο νοσοκομείο καθώς ανέβασε πυρετό.
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ευχαριστεί τον κόσμο για τις ευχές του, όπως και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό για τη στήριξη που παρέχει στους ασθενείς.
«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. 
Είμαι σε καλά χέρια. 
Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. 
Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα», έγραψε στο Facebook.
Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό σε εξέταση που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (23/11) και αν και αρχικά παρέμεινε σε καραντίνα στο σπίτι του ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, τελικά κρίθηκε σκόπιμο να νοσηλευτεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php:65) in /var/www/vhosts/bankingnews.gr/httpdocs/index.php on line 755