Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαράκη (υφυπουργός Παιδείας): Στα τέλη της εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων

Ζαχαράκη (υφυπουργός Παιδείας): Στα τέλη της εβδομάδας οι αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων
Αναλύονται καθημερινά τα επιδημιολογικά δεδομένα υποστήριξε η κα.Ζαχαράκη
Τη θέση ότι στα τέλη της εβδομάδας θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το άνοιγμα των σχολείων διατύπωσε η υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Ζαχαράκη υποστήριξε ότι «εισερχόμαστε σε μια εβδομάδα που τα δεδομένα αναλύονται καθημερινά ώστε οποιαδήποτε απόφαση ληφθεί να είναι για το καλό των παιδιών».
«Αν και τα παιδιά έχουν πολύ χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο, προτεραιότητά μας είναι η ασφάλειά τους.
Στο τέλος της εβδομάδας θα ληφθεί η  απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων» υποστήριξε η υφυπουργός Παιδείας, η οποία ερωτηθείσα για το εάν θα συμπτυχθούν οι διακοπές των Χριστουγέννων, τόνισε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει τέτοια απόφαση κι εξήγησε ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα επηρέαζε και την επανέναρξη των σχολείων.
Η κα. Ζαχαράκη πρόσθεσε ότι η τηλεκπαίδευση λειτουργεί, τα προβλήματα έχουν εξομαλυνθεί, ωστόσο η εκπαίδευση δια ζώσης είναι αναντικατάστατη.
Ερωτηθείσα σχετικά με το αν εξετάζεται το άνοιγμα των σχολείων σε δύο ταχύτητες, η υφυπουργός Παιδείας επεσήμανε ότι «μέχρι τώρα όλες οι αποφάσεις είναι οριζόντιες, δεν είχαν κάποια γεωγραφικά στοιχεία διάκρισης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης