Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξουμε στις 7/12 – Από Ιανουάριο τα σχολεία

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ανοίξουμε στις 7/12 – Από Ιανουάριο τα σχολεία
Έχουμε δρόμο μπροστά μας τουλάχιστον 10 ημέρες τόνισε η κα.Παγώνη
Τη θέση ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να ανοίξουμε 7 Δεκέμβρη» διατύπωσε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας-Πειραιά Ματίνα Παγώνη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη υποστήριξε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων και των νοσηλευομένων με κορωνοϊό παραμένει υψηλός και σίγουρα ένα μέρος τους θα διασωληνωθεί.
«Έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας.
Σίγουρα 10 ημέρες.
Το ασφαλές για να ανοίξουμε, θα είναι γύρω στα 500 κρούσματα και οι διασωληνωμένοι σε διψήφιο αριθμό» υποστήριξε η κα.Παγώνη, η οποία εξέφρασε την άποψη ότι τα σχολεία θα πρέπει να ανοίξουν τον Ιανουάριο μετά τις γιορτές σημειώνοντας ότι οι ημέρες είναι πολύ λίγες.
«Αν και τα παιδιά δεν μεταδίδουν, το πρόβλημα εστιάζεται σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες που θα κυκλοφορήσουν για να πάνε και να γυρίσουν τα παιδιά από το σχολείο και αυτό πρέπει να αποφευχθεί» υπογράμμισε η κα.Παγώνη, η οποία τόνισε ότι με βάση τα στοιχεία των τελευταίων ημερών και όχι της Κυριακής όπου τα τεστ που έγιναν ήταν λιγότερα, υπάρχει μια μείωση μικρή και σταδιακή που πρέπει οι επιστήμονες να παρακολουθήσουν όλη την επόμενη εβδομάδα.
Επιπλέον, η κα.Παγώνη είπε επίσης ότι και μετά το άνοιγμα της αγοράς χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να δούμε τις επιπτώσεις το επόμενο 15νθήμερο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης