Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Jane Holl Lute – Χωριστές συναντήσεις με Αναστασιάδη, Tatar

tags :
Στην Κύπρο η ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ, Jane Holl Lute – Χωριστές συναντήσεις με Αναστασιάδη, Tatar
Οι συναντήσεις είναι προγραμματισμένες για αύριο Τρίτη 1/12
Στην Κύπρο βρίσκεται η η Ειδική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ Jane Holl Lute, η οποία θα έχει αύριο Τρίτη 1 Δεκεμβρίου χωριστές συναντήσεις με τον πρόεδρο της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη και με το νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων, Ersin Tatar
Η συνάντηση της Lute είναι προγραμματισμένη για τις 11:00 το πρωί αύριο Τρίτη 1/12 με τον Tatar ενώ στις 14:00 θα ακολουθήσει η συνάντηση με τον Ν.Αναστασιάδη.
Σήμερα το πρωί είναι προγραμματισμένη σύσκεψη της Lute με την Ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Elizabeth Spehar, και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο που ασχολούνται με το Κυπριακό.
Η κα Lute θα αναχωρήσει από την Κύπρο την Τετάρτη 2/12 με προορισμό την Αθήνα προκειμένου να έχει συνομιλίες με την ελληνική κυβέρνηση, ενώ δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα πότε θα επισκεφθεί την Άγκυρα.
Σε ό,τι αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Lute βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία και θα συνεχίσει τις τηλεδιασκέψεις με το Λονδίνο, χωρίς να έχει προς το παρόν προγραμματιστεί επίσκεψή της εκεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης