Τελευταία Νέα
Διεθνή

Hanegbi (Ισραήλ): Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα, ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα

Hanegbi (Ισραήλ): Δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα, ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του Ιρανού επιστήμονα
Τι λέει ο πλέον στενός συνεργάτης του Ισραηλινού πρωθυπουργού για τη δολοφονία του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα
Άγνοια δηλώνει η ισραηλινή κυβέρνηση για τη δολοφονία του κορυφαίου Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Mohsen Fakhrizadeh.
Ο ισραηλινός υπουργός αρμόδιος για το υπουργικό συμβούλιο, Tzachi Hanegbi δήλωσε πως «δεν έχει την παραμικρή ιδέα» ποιος βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του επιστήμονα στην Τεχεράνη.
«Δεν έχω την παραμικρή ιδέα ποιος το έκανε.
Δεν είναι ότι τα χείλη μου είναι σφραγισμένα επειδή φέρω ευθύνη, πραγματικά δεν έχω ιδέα », δήλωσε ο Hanegbi, ένας από τους πλέον έμπιστους συνεργάτες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu.

Το Ιράν απειλεί με αντίποινα

Υπενθυμίζεται πως με αντίποινα απειλεί το Ισραήλ η Τεχεράνη για τη δολοφονία του κορυφαίου ιρανού πυρηνικού επιστήμονα Mohsen Fakhrizadeh στις 27 Νοεμβρίου 2020.
Στις 28 Νοεμβρίου 2020 ο πρόεδρος του Ιράν κατηγόρησε ανοικτά Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του επιστήμονα, ο οποίος θεωρούνταν εδώ και καιρό ύποπτος από τη Δύση ως ο εγκέφαλος ενός μυστικού προγράμματος για την ανάπτυξη πυρηνικής βόμβας, μετέδωσε η κρατική ιρανική τηλεόραση.
Τόσο η στρατιωτική όσο και η θρησκευτική πλευρά της κυβέρνησης ζητά εκδίκηση για τη δολοφονία του 59χρονου Mohsen Fakhrizadeh, για τον οποίο ιρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν πως υπέκυψε σε νοσοκομείο αφού δολοφόνοι τον πυροβόλησαν ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στην Τεχεράνη.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης