Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο - Στο επίκεντρο η εφαρμογή των μέτρων ενόψει εορτασμού του Πολιούχου της Πάτρας

tags :
Συνάντηση Χρυσοχοΐδη με μητροπολίτη Πατρών Χρυσόστομο - Στο επίκεντρο η εφαρμογή των μέτρων ενόψει εορτασμού του Πολιούχου της Πάτρας
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον κ.κ Χρυσόστομο για τη στάση του
Το θέμα της εφαρμογής των μέτρων ενόψει του εορτασμού του Πολιούχου της Πάτρας βρέθηκα στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τον μητροπολίτη Πατρών, Χρυσόστομο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψής του στην Πάτρα.
Ο κ. Χρυσοχοϊδης ευχαρίστησε εκ μέρους της κυβέρνησης τον κ.κ Χρυσόστομο για τη στάση του, καθώς, όπως είπε, «συμβάλλατε κι εσείς σημαντικά στο να περιορίσουμε τον κορωνοϊό.
 Οι τελευταίες σας δηλώσεις με αφορμή την εορτή του Αγίου Ανδρέα είναι πολύ σημαντικές.
Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς γιατί η συμβολή σας είναι τόσο καθοριστική».
«Βγαίνω από τη συνάντηση, συγκινημένος και αισιόδοξος.
Συγκινημένος από την προσωπικότητα, την κατανόηση και την βαθιά ψυχική δύναμη του Δεσπότη, αισιόδοξος πως όλα μπορούν να πάνε καλύτερα όταν η Πάτρα έχει ένα τέτοιο πνευματικό ηγέτη.
Είναι σημαντική η στήριξη της Εκκλησίας.
 Η συμμετοχή της στην πανστρατιά κατά της πανδημίας δίνει δύναμη και κουράγιο στους πιστούς.
Χρόνια πολλά για τη Δευτέρα σε όσες και όσους γιορτάζουν, υγεία, δύναμη και υπομονή σε όλους.
 Στο τέλος εμείς θα νικήσουμε, εμείς θα γιορτάσουμε πάλι», δήλωσε μετά τη συνάντηση ο κ. Χρυσοχοϊδης .
Από την πλευρά του, ο μητροπολίτης Χρυσόστομος, σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων τόνισε πως  «παρακαλώ τον πατραϊκό λαό με προσευχή, πίστη και ταπείνωση να σταθούμε και ως δώρο στον 'Αγιο Ανδρέα, να προσφέρουμε την καρδιά μας από εκεί που βρισκόμαστε, κατά τα μέτρα που ισχύουν, όπως έχω πει και άλλη φορά.
Ούτως ώστε, να επιτρέψει ο Θεός και πάλι να δούμε ο ένας τον άλλο από κοντά, να αγκαλιαστούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να δούμε τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία μας, να είναι υγιείς».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης