Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Bitcoin: Παρά το selloff, θα ανακάμψει με δύναμη, ταχύτητα και εκατομμύρια χρήστες

tags :
Bitcoin: Παρά το selloff, θα ανακάμψει με δύναμη, ταχύτητα και εκατομμύρια χρήστες
To Βitcoin θα γίνει ό,τι είναι το Διαδίκτυο για την κοινωνία μας, δήλωσε ο Tancredi Cordero, ιδρυτής της Kuros Associates στο Λονδίνο
Παρά το selloff την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, το ράλι που σημείωσε το Bitcoin δεν αποτελεί ακόμη μία κερδοσκοπική φούσκα.
Αντίθετα, πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο με αναπτυξιακή διάθεση, αναφέρουν αναλυτές σχετικοί με τα κρυπτονομίσματα.
Και ενώ δεν λειτουργεί πάντα ομαλά, η ύψους 315 δισεκατομμυρίων δολαρίων αγορά κρυπτονομισμάτων παρουσιάζει μεγάλο βάθος
To Βitcoin θα γίνει ό,τι είναι το Διαδίκτυο για την κοινωνία μας», δήλωσε ο Tancredi Cordero, ιδρυτής της Kuros Associates στο Λονδίνο.
«Το κύριο μέλημα και το σημείο καμπής για το Bitcoin είναι η εμπιστοσύνη, η υιοθέτηση και η ρύθμιση» προσέθεσε.

H αποτελεσματικότητα του δικτύου

Ο αριθμός των χρηστών Bitcoin συνεχίζει να αυξάνεται, δίνοντάς του ένα πλεονέκτημα το οποίο οι αντίπαλοι δύσκολα θα ξεπεράσουν.
Σύμφωνα με τα στοιχεία των ByteTree.com και Glassnode, υπάρχουν πλέον περισσότερες από 30 εκατομμύρια διευθύνσεις χαρτοφυλακίων με ενεργά υπόλοιπα.

Το βάθος της αγοράς

Η ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά μελλοντικών συμβολαίων Bitcoin στο CME Group είναι ένα άλλο παράδειγμα της σύγκλισης στις συναλλαγές κρυπτογράφησης και στην κύρια χρηματοδότηση.
Το ενδιαφέρον τριπλασιάστηκε φέτος, καθιστώντας ευκολότερο για τους επενδυτές να διαπραγματεύονται στην αγορά.
Τα 12.000 συνολικά συμβόλαια που εκκρεμούν στο CME είναι περίπου τριπλάσιο αριθμού του μέσου επιπέδου κατά τη διάρκεια του 2019.
Ένα προθεσμιακό συμβόλαιο καλύπτει πέντε Bitcoin
Increased derivatives trading makes Bitcoin easier to hedge
Τα backlogs εκκαθαρίστηκαν

Το 2017, ένα από τα προβλήματα που μάστιζε την αγορά ήταν οι μεγάλες καθυστερήσεις για την εκτέλεση των συναλλαγών.
Το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε σε μεγάλο βαθμό μέσω των αλλαγών λογισμικού και της συγκέντρωσης συναλλαγών.
Οι ώρες για το mempool - ένα είδος εικονικής αίθουσας αναμονής για συναλλαγές που είναι έτοιμες για επεξεργασία - έχουν μειωθεί σε σχέση με τα επίπεδα που παρατηρήθηκαν στα τέλη του 2017, σύμφωνα με στοιχεία από το Blockchain.com.
«Είναι διαφορετικά τώρα», δήλωσε ο Mati Greenspan, διευθύνων σύμβουλος της συμβουλευτικής εταιρείας Quantum Economics στο Τελ Αβίβ.
«Την τελευταία φορά που είδαμε το Bitcoin να φτάνει τόσο ψηλά, το blockchain ήταν κοντά στην κατάρρευση, αλλά το δίκτυο είχε βελτιώσεις από τότε».
Bitcoin mempool
Εναλλακτικό περιουσιακό στοιχείο

Με τόσo πολλά ομόλογα να προσφέρουν τόσο μικρή απόδοση, οι παραδοσιακοί επενδυτές αναγκάζονται να επανεκτιμήσουν την κατανομή των περιουσιακών στοιχείων που έχουν στα χαρτοφυλάκιά τους.
Σε μια έκθεση τον Οκτώβριο, η Fidelity Investments δήλωσε ότι η χαμηλή συσχέτιση του Bitcoin με τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία είναι ένα «ενθαρρυντικό πρώτο σημάδι» ότι το νόμισμα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να υπάρξει διαφοροποίηση.
Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα δεν σχετίζεται σχεδόν με κανένα από τα σημαντικότερα περιουσιακά στοιχεία.
Correlations
Υπολογιστική ισχύς

Η υπολογιστική δύναμη που αφιερώνεται στη λειτουργία του δικτύου Bitcoin έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια.
Ο ρυθμός κατακερματισμού, ένας κοινός όρος μέτρησης, έχει αυξηθεί εκθετικά, σε μια αντανάκλαση της μεγαλύτερης επένδυσης σε υπολογιστές.
relates to Bitcoin Fights Back With Power, Speed and Millions of Users
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης