Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης: Όσα συμβαίνουν σε Δράμα, Αλεξανδρούπολη οφείλονται σε αδιαφορία κια ανικανότητα

ΚΙΝΑΛ κατά κυβέρνησης: Όσα συμβαίνουν σε Δράμα, Αλεξανδρούπολη οφείλονται σε αδιαφορία κια ανικανότητα
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ασκεί το Κίνημα Αλλαγής
Έντονη κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση ασκεί το Κίνημα Αλλαγής για την "τραγική" - όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου - κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι υγειονομικές μονάδες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.
"Πράξεις τώρα. Τα κενά περιεχομένου λόγια του κ. Μητσοτάκη για το ΕΣΥ, τον εκθέτουν πια ανεπανόρθωτα.
Τα λάθη και οι παραλείψεις τους, θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή και την υγεία των πολιτών", τονίζει το Κίνημα Αλλαγής υπενθυμίζοντας ότι ανέδειξε από τις 19 Νοεμβρίου, με την πανδημία να ξεπερνά κάθε όριο στη Θεσσαλονίκη, τη Δράμα και όλη τη Β. Ελλάδα, ότι τα εγκαταλελειμμένα από την κυβέρνηση και τραγικά υποστελεχωμένα νοσοκομεία δεν μπορούν να ανταποκριθούν.
"Οι αρμόδιοι υπουργοί όμως σφύριζαν αδιάφορα", αναφέρει και προσθέτει πως "τα όσα διαδραματίζονται σήμερα στη Δράμα, στην Αλεξανδρούπολη και σε άλλες περιοχές, είναι τραγικά καθώς αναδεικνύουν τις ευθύνες της κυβέρνησης, την έλλειψη κάθε προετοιμασίας, την αδιαφορία και την ανικανότητα των αρμοδίων".
Ζητάει από την κυβέρνηση να υλοποιήσει άμεσα τις μόνιμες προσλήψεις που καθυστερημένα προκηρύχθηκαν, να μονιμοποιήσει το επικουρικό προσωπικό, να ενεργοποιήσει την πρωτοβάθμια φροντίδα και να προμηθευτούν μηχανήματα για πολλά τεστ και έλεγχο της διασποράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης