Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Δύο Ελληνίδες αδερφές κάνουν γνωστή την Ελλάδα, στην Κίνα

tags :
Δύο Ελληνίδες αδερφές κάνουν γνωστή την Ελλάδα, στην Κίνα
Έχουν μεγάλη προβολή στην Κίνα και ιδιαίτερα στα social media της χώρας (Weibo, το αντίστοιχο Κινεζικό fb)
Η δίδυμες Σοφία και η Μαριάννα Ερωτοκρίτου έχουν κάνει την Ελλάδα γνωστή, στην μακρινή Κίνα.
Αν και νεαρές στην ηλικία, διαφημίζουν τις ομορφιές του τόπου μας με πάθος και επικοινωνούν αθέατες πτυχές της ελληνικής ιστορίας.
Έχουν μεγάλη προβολή στην Κίνα και ιδιαίτερα στα social media της χώρας (Weibo, το αντίστοιχο Κινεζικό fb).
Η δουλειά τους, σε συνδυασμό με τη δημοφιλία τους, είχε ως αποτέλεσμα ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης αναγνωρίζοντας τις προσπάθειές τους να προωθήσουν τον Ελληνικό τουρισμό στην Κίνα, τον Ιούλιο του 2020 τους απένειμε τον τιμητικό τίτλο “Πρέσβειρες του Ελληνικού Τουρισμού στην Κίνα”.
Πολλά από τα φετινά videos που δημιούργησαν και δείχνουν τις ομορφιές της Ελλάδας να τα αναρτήσει ο ΕΟΤ στην επίσημη ιστοσελίδα του στην Κίνα.


Είναι αναγνωρίσιμες υιοθετώντας το brand name greek_twins (instagram και facebook). Και εκτός από τις τηλεοπτικές τους εμφανίσεις είναι περιζήτητες σε κινεζικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.
Ταυτόχρονα αυξάνονται κατά χιλιάδες οι Κινέζοι followers που τις ακολουθούν, με αποτέλεσμα Κινέζοι και Έλληνες επιχειρηματίες να τις προσεγγίζουν για να προωθήσουν τον τουρισμό, τις επαγγελματικές τους δράσεις ή τα προϊόντα τους.
Οι δύο αδερφές μιλούν άπταιστα και με χαρακτηριστική ευφράδεια την Κινεζική γλώσσα, είναι όμορφες και λαμπερές, ενώ η εκπληκτική ομοιότητά τους μαγνητίζει τα βλέμματα και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κοινού στο οποίο απευθύνονται.
Οι greek_twins ολοκλήρωσαν τις βασικές τους σπουδές στην Ελλάδα και συνέχισαν στην Κίνα, και πλέον είναι απόφοιτες του Οικονομικού Πανεπιστήμιου του Πεκίνου και κάτοχοι του MBA.
Παράλληλα με τις σπουδές τους ασχολήθηκαν – και συνεχίζουν – με την προβολή της Ελλάδας, μέσα από δράσεις όπως:
*    Η προβολή της Ελλάδας στην Κίνα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό, τον οποίο πρέπει να επισκεφτούν, να γνωρίσουν, να γευτούν και να τον διαφημίσουν οι Κινέζοι στη χώρα του 1,4 δις. πληθυσμού (https://youtu.be/JMPqmUhx8SA).
*    Η προβολή του πολιτισμού και της ιστορίας της Ελλάδας στην Κίνα, μέσα από θέματα τα οποία έχουν προβληθεί, όπως η γενοκτονία των Ποντίων, η εισβολή στην Κύπρο, η Αγία Σοφία κ.α. (https://youtu.be/xsCYxwwyxmU).
*    Η Ελληνική γλώσσα μέσα από δωρεάν on line μαθήματα, με αποτέλεσμα να έχουν περίπου 2.000 ενεργούς Κινέζους μαθητές (https://youtu.be/Kn9wvRUD7pM).
*    Η κοινωνική συνεισφορά με δράσεις ευαισθητοποίησης, όπως η διοργάνωση διαδικτυακής δωρεάς στα Κινεζικά social media, καλώντας τους κινέζους να συνεισφέρουν για την αγορά μασκών για την κάλυψη αναγκών στις ελληνικές δημόσιες αρχές, κάτι το οποίο έγινε πραγματικότητα.
Για όποιους θέλουν να «γνωρίσουν» την Μαριάννα και την Σοφία Ερωτοκρίτου, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα τους https://www.greektwins.gr.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης