Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

H Howden εξαγόρασε την Safeonline

tags :
H Howden εξαγόρασε την Safeonline
H Howden εξαγόρασε την Safeonline
Tον εξειδικευμένο broker στις ασφαλίσεις κυβερνοχώρου και τεχνολογίας Safeonline, με έδρα το Λονδίνο, εξαγόρασε προσφατα ο όμιλος Howden Broking Group (Howden).
Με την κίνηση αυτή η Howden επικυρώνει τον προσανατολισμό και τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων υπηρεσίων ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στον πολύ ευαίσθητο και ραδγαία αναπτυσσόμενο κλάδο της ασφάλισης κατά κινδύνων του κυβερνοχώρου.
Η εξαγορά της Safeonline εμπλουτίζει τις εργασίες του Ομίλου με μία πλατφόρμα καλύψεων Cyber & Tech που απευθύνονται σε ιδιώτες, ενώ διευρύνεται και η διείσδυσή του σε επίπεδο επιχειρηματικών κινδύνων, του ίδιου κλάδου, στις ΗΠΑ.   
Περαιτέρω, η απόφαση αυτή ενισχύει το δυναμικό της Howden με μια αποτελεσματική ομάδα εξειδικευμένων brokers και τεχνικών, που αποτελούν προστιθέμενη αξία στην ήδη δυναμική παρουσία της στον συγκεκριμένο κλάδο.
«Η ασφάλιση κατά κινδύνων του κυβερνοχώρου, αποτελεί πλέον μια καθημερινή αναγκαιότητα», τονίζει ο Σπύρος Λαθούρης, Cyber Risks & IT Security Expert της Howden Matrix. «Πρόκειται για μία πολυδιάστατη κάλυψη, η οποία για όλους εμάς στον Όμιλο Howden αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στις προτάσεις μας  για την ολιστική κάλυψη των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών.
Ειδικά αυτήν την περίοδο γίνεται ακόμη πιο ουσιστικής σημασίας, αφού η γενικευμένη αποκρυσμένη εργασία και εκπαίδευση, αφήνει ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα στους hackers και ευάλωτα στο κυβερνο-έγκλημα ακόμη και τα πιο εξελιγμένα firewalls».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης