Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συρία: Τουλάχιστον οκτώ φιλοϊρανοί μαχητές σκοτώθηκαν στις από ισραηλινές επιδρομές

Συρία: Τουλάχιστον οκτώ φιλοϊρανοί μαχητές σκοτώθηκαν στις από ισραηλινές επιδρομές
Τουλάχιστον οκτώ ξένοι μαχητές φιλοϊρανικών πολιτοφυλακών σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ στο συριακό έδαφος
Τουλάχιστον οκτώ ξένοι μαχητές φιλοϊρανικών πολιτοφυλακών σκοτώθηκαν από αεροπορικές επιδρομές που εξαπέλυσε το Ισραήλ στο συριακό έδαφος, ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η εθνικότητα των μαχητών δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Οι νυχτερινές επιθέσεις του Ισραήλ είχαν στόχο μια θέση και μια αποθήκη όπλων των ιρανικών δυνάμεων και του σιιτικού λιβανέζικου κινήματος Χεζμπολάχ κοντά στη Δαμασκό, αλλά και μια θέση μιας άλλης φιλοϊρανικής πολιτοφυλακής στη νότια Συρία.
Οι βομβαρδισμοί εξαπολύθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυκτα και είχαν στόχο μια περιοχή κοντά στο χωριό Ρουιχίνα στην επαρχία Κουνέιτρα και στην περιοχή Τζάμπαλ αλ Μανέα, στην επαρχία της Δαμασκού.
Ο ισραηλινός στρατός αρνήθηκε να σχολιάσει τις επιδρομές αυτές.
Σύμφωνα με το Sana, το οποίο επικαλείται μια συριακή στρατιωτική πηγή, οι ισραηλινοί βομβαρδισμοί προκάλεσαν "μόνο υλικές ζημιές”.
Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν εξαπολύσει εκατοντάδες αεροπορικές επιδρομές και πυραυλικά πλήγματα στη Συρία από το ξέσπασμα του πολέμου, βάζοντας στο στόχαστρο δυνάμεις του Ιράν, της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ και της Δαμασκού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης