Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στην Μάνη από άγριο έγκλημα: 44χρονος σκότωσε την σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους

Σοκ στην Μάνη από άγριο έγκλημα: 44χρονος σκότωσε την σύζυγό του μπροστά στην κόρη τους
Η κόρη του δράστη και του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μετέβησαν στον Πύργο Διρού, όπου συνέλαβαν τον 44χρονο
Τραγωδία σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 22/11 στη Μάνη καθώς ένας 44χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα την σύζυγό της μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

To περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 22:00, στον Πύργο Διρού Μάνης.
Ο 44χρονος, για αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και σκότωσε την σύζυγό του, επίσης 44 ετών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.
Ο δράστης συνελήφθη ενώ η άτυχη γυναίκα (μητέρα δύο ανήλικων παιδιών) διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου επιβεβαιώθηκε ο θάνατός της.
Οι Αρχές βρίσκονται από τη νύχτα στον τόπο του εγκλήματος και διερευνούν την υπόθεση.

Μπροστά στο έγκλημα η κόρη τους

Σύμφωνα με πληροφορίες, μπροστά στο έγκλημα ήταν η κόρη του ζευγαριού ενώ ο 15χρονος αδελφός της έλειπε από το σπίτι καθώς βρισκόταν μαζί με τον παππού του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κόρη του δράστη και του θύματος ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από λίγη ώρα αστυνομικοί του Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης μετέβησαν στον Πύργο Διρού, όπου συνέλαβαν τον 44χρονο.
Όσον αφορά στα αίτια της δολοφονίας, οι αστυνομικοί ερευνούν το ενδεχόμενο να προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ δράστη και θύματος για οικογενειακές διαφορές, ενώ άλλες μαρτυρίες κάνουν λόγο για σοβαρά ψυχολογικά προβήματα του θύτη.

Ανακοίνωση για το έγκλημα εξέδωσε και η ΕΛ.ΑΣ.:

Συνελήφθη 44χρονος για ανθρωποκτονία στη Λακωνία
Συνελήφθη, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης, 44χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος 44χρονης ημεδαπής.
Ειδικότερα, χθες (22.11.2020) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, ο 44χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 44χρονη για μεταξύ τους οικογενειακές διαφορές, την πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Μετά από άμεση κινητοποίηση, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρεόπολης και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετέβησαν στο σημείο και συνέλαβαν τον 44χρονο, ενώ κατέσχεσαν και το προαναφερόμενο κυνηγετικό όπλο και -2- κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν, επιπλέον και κατασχέθηκαν -1- κυνηγετικό όπλο και -3- φυσίγγια.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης