Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Μετράμε 100 νεκρούς την ημέρα και ο Γεωργιάδης πανηγυρίζει - Μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Μετράμε 100 νεκρούς την ημέρα και ο Γεωργιάδης πανηγυρίζει - Μια συγνώμη δεν θα έβλαπτε
Το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή σημερινές του δηλώσεις σχετικά με τον αριθμό θανάτων στην Ελλάδα από τον κορωνοϊό σε σύγκριση με άλλες χώρες της Ευρώπης.
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ.Γεωργιάδης υποστήριξε, επικαλούμενος στοιχεία από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ότι η Ελλάδα παρουσιάζει πολύ καλύτερους δείκτες όσον αφορά τους θανάτους ανά εκατομμύριο ανθρώπων από τον κορωνοϊό.
«Ο Υπουργός που πριν λίγες μέρες παραδέχθηκε πως η κυβέρνηση «έπεσε έξω» με το άνοιγμα του τουρισμού σήμερα δηλώνει με αδιανόητο θράσος πως πανηγυρίζει γιατί «είμαστε 12 φορές καλύτεροι από το Βέλγιο».
Ο κ. Γεωργιάδης πανηγυρίζει την ώρα που η χώρα μας έχει φθάσει να χάνει πάνω από 100 ανθρώπους την ημέρα, το ΕΣΥ έχει καταρρεύσει με αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησής του, ενώ χθες η χώρα μας είχε τη δέκατη χειρότερη επίδοση παγκοσμίως σε θανάτους αναλογικά με τον πληθυσμό της και ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία του ECDC τις τελευταίες 14 μέρες η Ελλάδα είναι η 17η χειρότερη στις χώρες ΕΕ σε θανάτους ανά πληθυσμό, έχοντας αφήσει πίσω της 14 χώρες που ως τα μέσα Οκτώβρη ήταν χειρότερες.
Η προσπάθεια επικοινωνιακής διαχείρισης των δραματικών συνεπειών της κυβερνητικής αδράνειας τόσους μήνες, οδηγεί την κυβέρνηση σε χυδαία τυμβωρυχία.
Λίγη ντροπή και μία συγγνώμη δεν θα έβλαπτε» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης