Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Συσσώρευση γύρω από τις 700 μονάδες με διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων

tags :
ΧΑ: Συσσώρευση γύρω από τις 700 μονάδες με διατήρηση των επιλεκτικών τοποθετήσεων
Εταιρικά αποτελέσματα και δημοσιεύματα για συγκεκριμένες εισηγμένες θα βάλουν τις μετοχές στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης
Συσσώρευση γύρω από το κρίσιμο σημείο των 700 μονάδων περιμένουν οι αναλυτές με αυξημένη μεταβλητότητα αλλά και αισιοδοξία για τις μεσοπρόθεσμες προοπτικές λόγω του εμβολίου.
Όπως αναφέρουν οι αναλυτές οι επενδυτές εστιάζουν περισσότερο στις μεσοπρόθεσμες προοπτικές από τις ελπίδες που δημιουργούν τα εμβόλια και όχι τόσο στις βραχυπρόθεσμες προοπτικές και στις επιπτώσεις που φέρνουν τα περιοριστικά μέτρα.
Οι επιλεκτικές τοποθετήσεις αναμένεται να συνεχιστούν με το βλέμμα να παραμένει στραμμένο στα αποτελέσματα που δημοσιεύονται αλλά και στις πληροφορίες για συγκεκριμένες εταιρείες.
Έτσι σήμερα στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ελλάκτωρ, λόγω πληροφοριών για επικείμενη συμφωνία «Ολλανδών», Farallon και σημερινής διοίκησης.
Σημειώνεται πως σήμερα δημοσιεύει αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο η Τράπεζα Πειραιώς και αύριο η Motor Oil, η Fourlis και η Aegean Airlines.
Για την τράπεζα Πειραιώς αναμένεται κερδοφόρων τρίμηνο με καθαρά κέρδη 61 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 39% έναντι του αντίστοιχου περσινού τριμήνου.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από το κρίσιμο τεχνικό σημείο των 700 μονάδων με αυξημένη μεταβλητότητα και συνέχιση των επιλεκτικών τοποθετήσεων.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε ανοδικό άνοιγμα καθώς οι αγορές εστιάζουν περισσότερο στις μεσοπρόθεσμες προοπτικές λόγω των ελπίδων από το εμβόλιο παρά στις βραχυπρόθεσμες ανησυχίες για τις επιπτώσεις από τα περιοριστικά μέτρα.

Beta
Η αγορά αναμένεται να συσσωρεύσει αφομοιώνοντας τα υψηλά 7 μηνών, με το ενδιαφέρον να εστιάζεται στα εταιρικά αποτελέσματα τρίτου τριμήνου.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης