Τελευταία Νέα
Διεθνή

Goldman Sachs - Κορωνοϊός: 25 εκατομμύρια Αμερικανοί ενδέχεται να εμβολιαστούν έως τα μέσα Ιανουαρίου 2021

tags :
Goldman Sachs - Κορωνοϊός: 25 εκατομμύρια Αμερικανοί ενδέχεται να εμβολιαστούν έως τα μέσα Ιανουαρίου 2021
Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα διαγράμματα έδειξε ότι η ζήτηση εμβολίων αυξάνεται (καθώς οι περιπτώσεις στις ΗΠΑ ανέβηκαν) καθώς ο σκεπτικισμός της διαδικασίας έγκρισης του FDA εξασθενεί
Η τελευταία ενημέρωση της Goldman για τον κορωνοϊό επικεντρώνεται στον παγκόσμιο αγώνα για το εμβόλιο και πώς άλλαξε το χρονοδιάγραμμα την περασμένη εβδομάδα από τότε που η Moderna και η Pfizer κυκλοφόρησαν τα τελευταία τους δεδομένα.
Επιπλέον, η Pfizer την Παρασκευή 20/11 υπέβαλε αίτηση για την άδεια έκτακτης ανάγκης από το FDA.
Μαζί με ένα πλήθος νέων κορυφαίων δεικτών, η Wall Street αγκάλιασε πρόσφατα τους «superforecasters».
Η Goldman, για παράδειγμα, ξεκίνησε το "Good Judgment Project", το οποίο έχει προβλέπει πιθανότητα ύψους 59% ότι αρκετές δόσεις για εμβολιασμό 25 εκατομμυρίων ανθρώπων θα παραδοθούν στις ΗΠΑ έως τις 21 Ιανουαρίου.
Image
Image

Νωρίτερα, μάθαμε ότι οι κινεζικές αρχές έχουν ήδη εμβολιάσει 1 εκατομμύριο άτομα βάσει διατάξεων «έκτακτης ανάγκης» που επιτρέπουν τη χρήση του εμβολίου ενώ ακόμη συλλέγονται δεδομένα στις κλινικές δοκιμές.
Μετά την Κίνα έρχεται η Ρωσία.
Δείτε την πορεία των πιο πολλα υποσχόμενων μέχρι στιγμής εμβολίων:
Image

Όσον αφορά τα κορυφαία δυτικά εμβόλια, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ έχουν το μεγαλύτερο προβάδισμα.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα διαγράμματα στη σημείωση έδειξε ότι η ζήτηση εμβολίων αυξάνεται (καθώς οι περιπτώσεις μολύνσεων στις ΗΠΑ ανέβηκαν) καθώς ο σκεπτικισμός της διαδικασίας έγκρισης του FDA εξασθενεί.
Η Goldman ανέφερε τα δεδομένα της έρευνας YouGov, τα οποία προφανώς παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο το ποσοστό των Αμερικανών που θα έκαναν εθελοντικά ένα εμβόλιο κατά του COVID.
Image
www.bankingnews.gr 


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης