Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Παναγιωτόπουλος (ΥΠΕΘΑ): Σε συνθήκες πανδημίας οι Ένοπλες Δυνάμεις ορθώνουν το ανάστημά τους στην Τουρκία

Παναγιωτόπουλος (ΥΠΕΘΑ): Σε συνθήκες πανδημίας οι Ένοπλες Δυνάμεις ορθώνουν το ανάστημά τους στην Τουρκία
Διαρκής αγώνας για πιο αξιόμαχες Ένοπλες Δυνάμεις, τόνισε ο υπουργός Άμυνας
«Εορτάζουμε σήμερα ανήμερα της μεγάλης χριστιανικής εορτής των Εισοδίων της Θεοτόκου, την ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος με αφορμή την Ημέρων των Ενόπλων Δυνάμεων.
«Τις Ένοπλες Δυνάμεις που παρά τις δύσκολες συνθήκες παγκόσμιας πανδημίας, μεγάλης πίεσης στα σύνορά μας και πρωτοφανούς έντασης με την Τουρκία, ορθώνουν το ανάστημά τους, στέκονται στο ύψος των περιστάσεων, συνδράμουν την ελληνική κοινωνία και απλά κόβουν την όρεξη κάθε αλαζόνα επιβουλέα υπερασπιζόμενοι τα εθνικά δίκαια μας», συνέχισε ο κ. Παναγιωτόπουλος.
«Αποτίουμε σήμερα», συμπλήρωσε ο υπουργός, «ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δηλώνουμε ότι ο αγώνας μας, διαρκής και εντατικός, είναι για ακόμα πιο αποτρεπτικές, πιο αξιόμαχες, πιο έτοιμες Ένοπλες Δυνάμεις.
Και ο αγώνας αυτός αποδίδει καρπούς. Χρόνια πολλά στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας».
Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρέστη στις 10:30 στην κατάθεση στεφάνου από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.
Στις εορταστικές εκδηλώσεις παρέστησαν, επίσης, ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ) αντιπτέραρχος Γιώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ) αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Στυλιανός Πετράκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργιος Πατούλης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης