Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει νοθεία στις αμερικανικές εκλογές και ο Trump δικαίως επιμένει για τις ταχυδρομικές ψήφους…. - Ψήφισαν 20 χιλ νεκροί

Τελικά φαίνεται ότι υπάρχει νοθεία στις αμερικανικές εκλογές και ο Trump δικαίως επιμένει για τις ταχυδρομικές ψήφους…. - Ψήφισαν 20 χιλ νεκροί
Η επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια «βρήκε» λάθος σε 9.626 ψηφοδέλτια
Τελικά φαίνεται ότι όντως υπήρξε νοθεία ή τουλάχιστον σοβαρότατες παρατυπίες στις αμερικανικές εκλογές και ορθώς ο Donald Trump διαμαρτύρεται κόντρα σε όλους.
Με βάση εκτιμήσεις φαίνεται ότι το πραγματικό μέγεθος των παρατυπιών μπορεί να προσεγγίσει και τις 280 χιλιάδες αν και η εκτίμηση αυτή προέρχεται από το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, ενώ αναφέρουν ότι ψήφισαν 20.000 νεκροί.
Τ
ο ερώτημα είναι ότι ενώ αποδεικνύονται σοβαρές παρατυπίες είναι αυτές ικανές να αλλάξουν το εκλογικό αποτέλεσμα;
Ο Biden με βάση τα επίσημα στοιχεία είναι ο νικητής των εκλογών στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου 2020....ωστόσο έχουν παρέλθει 16 ημέρες και ακόμη δεν έχουν επικυρωθεί τα τελικά αποτελέσματα, η καταληκτική ημερομηνία είναι 14 Δεκεμβρίου 2020 ή αρχές Ιανουαρίου.... υπάρχει μεγάλη αβεβαιότητα. 

Guiliani (δικηγόρος Trump): Οι τρεις άξονες του σχεδίου των Δημοκρατικών για να κλέψουν τις εκλογές στις ΗΠΑ

Σοβαρά στοιχεία για περιπτώσεις παρατυπιών και εκλογικής νοθείας κατήγγειλε ο Rudy Guiliani o οποίος ηγείται της νομικής ομάδας του Trump με στόχο την αμφισβήτηση των εκλογικών αποτελεσμάτων στις 19 Νοεμβρίου στο αρχηγείο των Ρεπουμπλικάνων στην Ουάσιγκτον.
Η νομική ομάδα του προέδρου Trump μέσα από συγκεκριμένα στοιχεία περίγραψε το σχέδιο εκλογική νοθείας των Δημοκρατικών το οποίο εκτυλίχθηκε σε τρία στάδια
Το πρώτο στάδιο αφορούσε την παρέμβαση στη διαδικασία της ψηφοφορίας όσον αφορά τον καθορισμό του εκλογικού σώματος, το δεύτερο την νοθεία των επιστολικών ψήφων και το τρίτο τη χειραγώγηση των ίδιων των μηχανών καταμέτρησης των ψήφων μέσω ενός αλγόριθμου.
Στο πρώτο μέρος Guiliani επιχείρησε να αναδείξει την στρατηγική των Δημοκρατικών για την αλλοίωση της λαϊκής ψήφου.
Πρώτον, κατήγγειλε ότι έχει στα χέρια του πλήθος ένορκες καταθέσεις ψηφοφόρων για παρατυπίες όσον αφορά τη διαδικασία της ψηφοφορίας είτε στο Μίσιγκαν είτε στο Ουισκόνσιν κυρίως σε κομητείες στις οποίες είχαν την πλειοψηφία οι Δημοκρατικοί
Σε τις περιπτώσεις ελαττωματικών ψηφοδελτίων άλλαζαν το ψηφοδέλτιο είτε το κατέστρεφαν .
Δεύτερον, εμφανίζονται ορισμένα εκλογικά τμήματα να έχει ψηφίσει το.. 200% ή το 300% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
Σε ορισμένα άλλα εμφανίζονται ακόμη και … νεκροί είτε άτομα που δεν ζουν σε αυτές τις πολιτείες.
Τρίτον εμφανίζονται σε ορισμένες πολιτείες να ψηφίζουν μετανάστες χωρίς εκλογικά δικαιώματα με πλήθος απο αυτός να προέρχονται από την Βενεζουέλα…
Η διαδικασίaταυτοποίησης των ψηφοφόρων καθώς και της υπογραφής του ήταν τουλάχιστον ανεπαρκής σε πολλές περιπτώσεις.
Τέταρτον, όσον αφορά την καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων αυτή έγινε με την απουσία παρατηρητών και ακόμη και όταν ζητήθηκα τα σχετικά βίντεο από τη διαδικασία της καταμέτρησης αυτά είτε δεν υπήρχαν είτε απλώς η νομική ομάδα του Trumρ αντιμετώπισε τη άρνηση των τοπικών εκλογικών επιτροπών να της παρασχεθούν.
Οι ψήφοι όπως δείχνουν τα στοιχεία τόσο από τις πολιτεία της Τζόρτζια και από το Ουισκόνσιν, αλλά και από την Πενσιλβάνια δεν είχαν τοποθετηθεί σε ασφαλές μέρος και η καταμέτρησή τους έγινε χωρίς την απαραίτητα εποπτεία από τους εκλογικούς εκπροσώπους των Ρεπουμπλικάνων.
Εμφανίστηκαν ψήφοι στα σκουπίδια είτε σε ακατάλληλους χώρους και ακυρώθηκαν όπως στη περίπτωση της Τζόρτζια.
Επισημάνθηκε ότι δεν ήταν καθόλου τυχαία η επιλογή των Δημοκρατικών με το πρόσχημα της πανδημίας για μαζικές επιστολικές ψήφους καθώς διεύρυναν ακατα πολύ το εκλογικό σώμα από την μία και από την άλλη οι ψήφοι αυτές είναι εύκολες στη χειραγώγηση.

Συνωμοσία: Cavez, Maduro, Soros και ίδρυμα Clinton

H δεύτερη τη τάξη στην νομική ομάδα του Trump, Jenna Ellis, συνδύασε το θέμα της νοθείας με μια ευρύτερη κομμουνιστική συνωμοσίας μεταξύ των διακηρυγμένων εχθρών των ΗΠΑ: της Κίνας, του Maduro, του Chaves, του Soros και του Ιδρύματος Clinton.
Μέσα από αυτή την σύμπραξη προέκυψε μια εταιρεία με προέλευση από τη Βενεζουέλα η οποία με ειδικές τεχνικές hacking ενσωμάτωσε στις μηχανές καταμέτρησης των ψήφων ειδικό αλγόριθμο ο οποίος ειδικά στις πολιτείες όπου το αποτέλεσμα ήταν επίδικο χειραγωγούσε τη διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων αλλάζοντας το τελικό αποτέλεσμα όχι βεβαία με κραυγαλέο τρόπο.
Αλλά με τέτοιον τρόπο ώστε να διασφαλίζεται ότι το αποτέλεσμα θα είναι θετικό υπέρ του Biden.
Η εταιρεία αυτή έλαβε χρηματοδότηση και από τον Soros αλλά και από το ίδρυμα Clinton
Η νομική ομάδα του Trumρ δεσμεύθηκε να μην αφήσει καμιά νομική ευκαιρία να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των εκλογών.

Η επανακαταμέτρηση στην Τζόρτζια «βρήκε» λάθος σε 9.626 ψηφοδέλτια

Λάθος σε ψηφοδέλτια στην Τζόρτζια ανακάλυψαν οι αρμόδιες αρχές στις ΗΠΑ, μετά το αίτημα του προέδρου Trump για ανακαταμέτρηση, σύμφωνα με όσα δήλωσε το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα της πολιτείας.
«Μία από τις οθόνες μας ανακάλυψε σφάλμα 9.626 ψήφων.
Ο πάκος με τις ψήφους έγραφε 10.707 για Biden και 13 για τον Trump.
Ο πραγματικός αριθμός ήταν 1.081 για τον Βiden και 13 για τον Τrump», έγραψε στέλεχος των Ρεπουμπλικάνων (GOP) στο Twitter στις 18 Νοεμβρίου.
Αν δεν είχε ανακαλυφθεί αυτό το σφάλμα καταμέτρησης, ο Biden θα είχε κερδίσει αρκετές ψήφους.
Οι δικηγόροι του GOP παρέδωσαν μια ένορκη δήλωση σχετικά με το περιστατικό στον υπουργό Εξωτερικών της Τζόρτζια και ζήτησαν τη διεξαγωγή έρευνας».
Επίσης, στις κομητείες Fayette, Floyd και Walton ανακαλύφθηκαν πολλές μη καταμετρημένες ψήφοι, προς όφελος του Trump.
Οι ψήφοι που ανακαλύφθηκαν μείωσαν το προβάδισμα του πρώην αντιπροέδρου Joe Biden στην πολιτεία κατά 1.400 ψήφους.
Η προθεσμία της Τζόρτζια για την ολοκλήρωση της ανακαταμέτρηση ήταν στις 11:59 μ.μ. την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου (ώρα ΗΠΑ).
Αξιωματούχοι της Τζόρτζια διερευνούν τον χειρισμό των προεδρικών εκλογών στη μεγαλύτερη περιοχή της πολιτείας.
Τώρα βλέπουν ζητήματα «διαχειριστικής αδράνειας» και «δέουσας επιμέλειας» στην κομητεία Fulton, η οποία έχει πληθυσμό περίπου ένα εκατομμύριο και περιλαμβάνει την Ατλάντα.

Ποιες οι προθεσμίες για την επικύρωση των αποτελεσμάτων;

Ακολουθούν οι προθεσμίες για κάθε πολιτεία να πιστοποιήσει τα αποτελέσματά της, με αναλυτικές καταστάσεις όπου η ομάδα του προέδρου αμφισβήτησε το αποτέλεσμα με έντονους χαρακτήρες:

5 Νοεμβρίου: Ντέλαγουερ
10 Νοεμβρίου: Οκλαχόμα, Νότια Ντακότα, Βερμόντ
11 Νοεμβρίου: Ουαϊόμινγκ
16 Νοεμβρίου: Βιρτζίνια
17 Νοεμβρίου: Φλόριντα
18 Νοεμβρίου: Αϊντάχο, Μιζούρι, Νότια Καρολίνα
20 Νοεμβρίου: Τζόρτζια, Βόρεια Ντακότα
23 Νοεμβρίου: Κεντάκι, Μέιν, Γιούτα
24 Νοεμβρίου: Ουάσιγκτον, Οχάιο, Ιντιάνα, Μιννεσότα, Νέο Μεξικό και Βόρεια Καρολίνα.
25 Νοεμβρίου: Αλαμπάμα, Αλάσκα (ημερομηνία στόχος)
28 Νοεμβρίου: Αρκάνσας
30 Νοεμβρίου: Αριζόνα, Κολοράντο, Αϊόβα, Μοντάνα, Νεμπράσκα (πιθανότατα δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία)
1 Δεκεμβρίου: Κάνσας, Νεβάδα (πιθανότατα αλλά δεν προσδιορίζεται), Ουισκόνσιν
2 Δεκεμβρίου: Νιού Χάμσαϊρ
3 Δεκεμβρίου: Λουιζιάνα, Μισισιπή, Όρεγκον, Ουάσιγκτον, Δυτική Βιρτζίνια
4 Δεκεμβρίου: Ιλλινόις
5 Δεκεμβρίου: Καλιφόρνια
6 Δεκεμβρίου: Τέξας
7 Δεκεμβρίου: Νέα Υόρκη
8 Δεκεμβρίου: Μέριλαντ, Νιου Τζέρσεϋ
13 Δεκεμβρίου: Μίσιγκαν

Sidney Powell: Υπάρχουν «ολοένα αυξανόμενες αποδείξεις για σημαντική απάτη στις εκλογές»

Η πρώην ομοσπονδιακός εισαγγελέας Sidney Powell, δικηγόρος της Προεκλογικής εκστρατείας του Trump, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι το σύστημα ψηφοφορίας Dominion σχεδιάστηκε για να νοθεύσει τις εκλογές και ότι η νομική ομάδα του Προέδρου Trump λαμβάνει «όλο και αυξανόμενες ενδείξεις σημαντικής απάτης σε πολλές Πολιτείες που θέτει υπό αμφισβήτηση την εγκυρότητα των εκλογών»
Το σύστημα ψηφοφορίας Dominion «δημιουργήθηκε έτσι ώστε ο Hugo Chavez στην Βενεζουέλα να μην χάσει ποτέ τις εκλογές κάτι αντίστοιχο επιδίωξαν ορισμένα κέντρα που δεν ήθελαν την επανεκλογή Trump».
Η Dominion Voting Systems αρνήθηκε τυχόν σχέση με την Βενεζουέλα ή ότι το λογισμικό δεν ήταν ασφαλείς ή χρησιμοποιήθηκαν για αλλαγές ή διαγραφές ψήφων.
«Η Dominion δεν έχει σχέσεις ιδιοκτησίας με την οικογένεια Pelosi, την οικογένεια Feinstein, την Clinton Global Initiative, την Smartmatic, τη Scytl ή οποιαδήποτε σχέση με τη Βενεζουέλα», ανέφερε η εταιρεία

Απάτη στο Λος Άντζελες

Δύο άντρες στο Λος Άντζελες κατηγορήθηκαν για απάτη ψηφοφόρων μετά από προσπάθεια υποβολής 8.000 ψηφοδελτίων με ανύπαρκτους ή νεκρούς ψηφοφόρους.

Απάτη και στο Μίσιγκαν

Η Laura Cox, επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του Μίσιγκαν, δήλωσε ότι φαίνεται να υπάρχουν «αρκετά αποδεικτικά στοιχεία για παρατυπίες και πιθανή απάτη στις εκλογές»,

Δεύτερη κάρτα μνήμης με 2.755 ψήφους στην Τζόρτζια εμφανίστηκε ξαφνικά

Μια δεύτερη κάρτα μνήμης με ψήφους που δεν είχαν καταμετρηθεί βρέθηκε κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου στο Fayette County της Τζόρτζια, το οποίο περιείχε 2.755 ψήφους.
Τα ψηφοδέλτια μειώνουν το προβάδισμα του Biden έναντι του Προέδρου Trump κατά 449, ή 12.929 ψήφους.

Νεβάδα ψήφισαν και 500 νεκροί

Περισσότερες από 15.000 ψήφοι βρέθηκαν στη Νεβάδα, όπου πολίτες φέρονται να έχουν διπλοψηφίσει.
Επίσης 1.000 πολίτες δεν πληρούσανν τις προϋποθέσεις διαμονής στη Νεβάδα και 500 από άτομα που έχουν αφήσει τον μάταιο κόσμο εδώ και καιρό και έχουν αποδημήσει εις κύριον, επίσης ψήφισαν...

Επίσης περίεργα πράγματα έχουν συμβεί και στην περίπτωση του Ουισκόνσιν
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης