Τελευταία Νέα
Απόψεις - Άρθρα

Οι σκηνές στα Σεπόλια είναι ένας καλός λόγος να φύγεις από τη χώρα

Οι σκηνές στα Σεπόλια είναι ένας καλός λόγος να φύγεις από τη χώρα
Προς τους άνδρες των ΜΑΤ που τραμπούκισαν την οικογένεια εχθές στα Σεπόλια, ντροπή σας!
Οι χθεσινές σκηνές στα Σεπόλια και η γενικότερη συμπεριφορά που επέδειξε η Αστυνομία στις πορείες για το Πολυτεχνείο, με την πολιτική κάλυψη που ακολούθησε από την κυβέρνηση, αποτελούν εικόνα ΝΤΡΟΠΗΣ για μία ανεπτυγμένη χώρα.
Εικόνες χούντας.

Δεν είμαι υποστηρικτής του ΚΚΕ και ούτε κατά διάνοια ασπάζομαι την ιδεολογία του κομμουνισμού. Η πορεία ωστόσο των ελάχιστων πολιτών που βρέθηκαν εχθές στους δρόμους ήταν υποδειγματική, ως ένας φόρος τιμής στους ανθρώπους που πάλεψαν για να έρθει ξανά η Δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο.
Ναι το ξέρουμε, υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Για αυτό εξάλλου και δεν υπήρξε κάλεσμα από τα κόμματα και έγινε μία συμβολική πορεία, με τις απαραίτητες αποστάσεις. Αυτό το επιβεβαίωσαν όλοι. Οι ίδιοι οι αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι η Αστυνομία ήταν αυτή που προκάλεσε και τραμπούκισε τους διαδηλωτές.

Όποια όμως και αν είναι τα πολιτικά πιστεύω του καθενός και οι νόμοι, τα γεγονότα που συνέβησαν ειδικά στα Σεπόλια, θα ξεσήκωναν κοινωνική Επανάσταση σε μία χώρα με Παιδεία. Σε μία χώρα αφυπνισμένη και αλληλέγγυα, όχι σε μία χώρα που ο καθένας βγάζει το μάτι του άλλου.

Αναρωτιέμαι άραγε αν οι ίδιοι Αστυνομικοί και άνδρες των ΜΑΤ συμπεριφέρονταν ανάλογα σε εμπόρους ναρκωτικών, μπράβους, δολοφόνους, εγκληματίες. Αλλά μάλλον όχι, εκεί δεν τους παίρνει. Τους παίρνει όμως να χτυπούν μαθητές και μαθήτριες, ειρηνικούς διαδηλωτές, γυναίκες και παιδιά.

Ντρέπομαι για αυτήν την κυβέρνηση. Ντρέπομαι για τον αυταρχισμό, ντρέπομαι για τα ΜΜΕ, για τη διαπλοκή, για τους Μπογδάνους και τους Αδώνιδες, που ξεπέρασαν προ πολλού τον οποιοδήποτε κάφρο τύπου Πολάκη.

Προς τους άνδρες των ΜΑΤ που τραμπούκισαν την οικογένεια εχθές στα Σεπόλια, ντροπή σας!

Δεν είναι αυτή η Ελλάδα που ονειρευόμαστε, όσοι ακόμη έχουμε όραμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης