Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία - Κορωνοϊός: Μέχρι τέλη Ιουνίου 2021 θα έχουν τελειώσει οι δοκιμές για το EpiVacCorona

Ρωσία - Κορωνοϊός: Μέχρι τέλη Ιουνίου 2021 θα έχουν τελειώσει οι δοκιμές για το EpiVacCorona
Tο ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας, Vector, αναπτύσσει τρία εμβόλια κατά του κορωνοϊού
Μέχρι τις 5 Ιουνίου 2021 θα πρέπει, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Υγείας, να ολοκληρωθούν οι δοκιμές του εμβολίου EpiVacCorona κατά του κορωνοϊού.
Το ρωσικό ερευνητικό κέντρο Vector έλαβε την έγκριση του υπουργείου Υγείας για δοκιμές μετά την καταχώρηση του εμβολίου EpiVacCorona κατά της COVID-19.
Έτσι οι δοκιμές του εμβολίου θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 15 Ιουνίου, σύμφωνα με το μητρώο κλινικών δοκιμών του υπουργείου.

Όπως μετέδισε νωρίτερα το BN: 

Η Vector ετοιμάζει ακόμη τρία εμβόλια

Tο ερευνητικό κέντρο της Ρωσίας, Vector, αναπτύσσει τρία εμβόλια κατά του κορωνοϊού, εκτός από αυτό που έχει ήδη καταχωρήσει, και βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις δοκιμών, δήλωσε ο φορέας προστασίας των δικαιωμάτων των καταναλωτών της χώρας, Rospotrebnadzor.
Στις 13 Οκτωβρίου, το εμβόλιο EpiVacCorona, που αναπτύχθηκε από την Vector, έγινε το δεύτερο εγγεγραμμένο εμβόλιο της Ρωσίας κατά της COVID-19.

Το EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους πολίτες

Το εμβόλιο EpiVacCorona θα διατεθεί δωρεάν στους Ρώσους, δεν θα βγει στην αγορά ως εμπορικό φάρμακο, όπως τόνισε την Τρίτη 18/11/2020 επικεφαλής του ερευνητικού κέντρου Vector, που ανέπτυξε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.
Όπως έκανε γνωστό το Παρατηρητήριο, το εμβόλιο που αναπτύσσει το Κέντρο Ερευνών της Vector, έχει περάσει πλέον στην τρίτη φάση των δοκιμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης