Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ron Paul Institute: O Biden είναι επικίνδυνος, έχουν σχέδια με αφορμή τον κορωνοιό

Ron Paul Institute: O Biden είναι επικίνδυνος, έχουν σχέδια με αφορμή τον κορωνοιό
Η καραντίνα οδηγεί σε μεγάλα προβλήματα τις κοινωνίες αναφέρει το Ron Paul Institute
Ο πρώην αντιπρόεδρος Joe Biden αν και δεν ανακηρύχθηκε επίσημα νικητής των προεδρικών εκλογών του 2020, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να σχηματίσει μια ειδική ομάδα για τον κορωνοιό.
Η ομάδα εργασίας αποτελείται από υποστηρικτές του αυξημένου κυβερνητικού ελέγχου, των σκληρών lockdown και βεβαίως των περιοριστικών μέτρων αναφέρει το Ron Paul Institute.

Μια ιδέα που σκέφτεται ο Biden και η ομάδα εργασίας του είναι τέσσερις έως έξι εβδομάδες σε εθνικό επίπεδο lockdown.
Ωστόσο, η υποστήριξη ενός εθνικού Lockdown θα παραβίαζε τη δέσμευση της καμπάνιας του Biden να "ακούσει την επιστήμη".
Τα στοιχεία σχετικά με την καραντίνα είναι τόσο συντριπτικά που ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) αναγκάστηκε να παραδεχθεί την αλήθεια: οι κλειδαριές κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό.

Η καραντίνα οδηγεί σε μεγάλα προβλήματα

Η καραντίνα οδηγεί στις περισσότερες περιπτώσεις σε κατάθλιψη, αυτοκτονίες, ενδοοικογενειακή βία, κατάχρηση αλκοόλ και ναρκωτικών.
Οι καραντίνες αναγκάζουν επίσης τους ανθρώπους να μην πηγαίνουν σε νοσοκομεία ή ιατρεία, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να πεθαίνουν επειδή δεν έλαβαν ιατρική βοήθεια εγκαίρως.
Ο Biden συνεργάζεται επίσης με κυβερνήτες, δημάρχους και άλλους κρατικούς και τοπικούς αξιωματούχους για να επιβάλλει την χρήση μάσκας σε εθνικό επίπεδο.
Ο Biden έχει επίσης δηλώσει ότι θα δώσει εντολή για χρήση μάσκας σε όλα τα ομοσπονδιακά κτίρια και για άτομα που ταξιδεύουν μεταξύ των Πολιτειών.
Η εντολή για χρήση μάσκας θα μπορούσε να σημαίνει ότι θα πρέπει να φοράτε μάσκα σε αεροπλάνα, τρένα και ακόμη και όταν οδηγείτε με το δικό σας αυτοκίνητο εάν διασχίζετε τα σύνορα δύο πολιτειών.
Και πάλι, ο Biden αγνοεί την επιστήμη.
Σε αυτήν την περίπτωση, η επιστήμη έχει δείξει ότι οι περισσότερες μάσκες είναι αναποτελεσματικές στην πρόληψη της εξάπλωσης ενός ιού.
Η ιατρική επιστήμη δείχνει επίσης ότι η χρήση μάσκας για μεγάλο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα υγείας.
Για παράδειγμα, η μάσκα παρεμποδίζει τη σωστή αναπνοή.
Η μακροχρόνια χρήση μάσκας μπορεί επίσης να προκαλέσει προβλήματα.
Ο Biden πρότεινε επίσης τη δημιουργία στρατού «πολιτιστικά ικανών» ανιχνευτών.

Ιχνηλάτες για να καθορίζεται ποιος θα μπαίνει σε καραντίνα;

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, το Σαν Φρανσίσκο, το οποίο βοηθάει στην εκπαίδευση ιχνηλατών οι οποίοι θα υποβάλλουν ερωτήσεις που σχετίζονται με θέματα που μπορεί να είναι ευαίσθητα, όπως υγεία, εργασία, διαβίωση και διατροφή προκειμένου να αναγνωριστεί ποιος θα πρέπει να είναι βρίσκεται σε καραντίνα.
Αυτοί οι ιχνηλάτες θα μπορούσαν επίσης να είναι σε θέση να επιβάλουν μάσκες ή άλλες εντολές – συμπεριλαμβανομένου υποχρεωτικού εμβολιασμού – και όσοι αρνούνται να συμμορφωθούν θα βρίσκονται σε καραντίνα επ’ αόριστον.

Οι αυταρχικές λύσεις

Ο Biden δεν είναι ο μόνος πολιτικός που ωθεί αυταρχικές «λύσεις» για τον κορωνοιό.
Υπάρχουν Πολιτείες που εξετάζουν το ενδεχόμενο να επιτρέψουν τον εμβολιασμό παιδιών χωρίς τη γονική συγκατάθεση.
Αυτό αγνοεί την επιστήμη ότι ορισμένα άτομα θα έχουν παρενέργειες ακόμη και εάν το εμβόλιο είναι ασφαλές.
Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις μέρες, καθώς έχουμε να κάνουμε με ένα εμβόλιο που βγαίνει στην παραγωγή για πολιτικούς λόγους ενώ ακόμη και οι φαρμακοβιομηχανίες παραδέχονται ότι δεν είναι βέβαιο εάν θα υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες.
Οι καραντίνες, οι μάσκες και άλλα αυταρχικά μέτρα δεν στοχεύουν στην υγεία.
Αντ’ αυτού, διαβρώνουν την ελευθερία και δημιουργούν νέα προβλήματα υγείας.
Εκείνοι που γνωρίζουν την αλήθεια πρέπει να πείσουν τον Joe Biden να ακούσουν την αληθινή επιστήμη.
Ενώ όσοι κινδυνεύουν περισσότερο - όπως οι ηλικιωμένοι και τα άτομα με ορισμένα προβλήματα υγείας - θα μπορούσαν να ενθαρρυνθούν να λάβουν επιπλέον προφυλάξεις.
Θα πρέπει να δοθεί πίσω η ελευθερία σε όλους τους Αμερικανούς ώστε κάθε πολίτης να έχει την πρωτοβουλία των υγειονομικών μέσων που θα χρησιμοποιήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο