Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το... μετάνιωσε ο Trump: Όχι, δεν παραδέχομαι ήττα - Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα - Επιμένει στα περί νοθείας των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ

Το... μετάνιωσε ο Trump: Όχι, δεν παραδέχομαι ήττα - Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα - Επιμένει στα περί νοθείας των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ
O Donald Trump επιμένει στα περί νοθείας των αμερικανικών εκλογών και υποστηρίζει ότι θα τις κερδίσει
Στις... αρχικές του θέσεις περί νοθείας των εκλογών επιμένει ο Donald Trump, δίνοντας συνέχεια στο αμερικανικό θρίλερ.
Αν και σε προηγούμενες αναρτήσεις του στο twitter, ο Trump παραδεχόταν -εμμέσως- την ήττα του από τον υποψήφιο των Δημοκρατικών, Joe Biden, λίγη ώρα τα... γύρισε και σε νέα ανάρτηση του τονίζει ότι δεν παραδέχεται τίποτα.
Image
«Κέρδισε μόνο στα μάτια των ψευδών μέσων ενημέρωσης. Δεν παραδέχομαι τίποτα.
Έχουμε πολύ δρόμο ακόμη», έγραψε ο Trump.
Παράλληλα ο Trump επανέλαβε την άποψή του περί νοθείας στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, υποστηρίζοντας ότι θα τις κερδίσει.

Οι αρχικές αναρτήσεις του Trump

Σε προηγούμενες αναρτήσεις του, ο Trump προχώρησε έστω και σε μια έμμεση παραδοχή της ήττας του.
Όπως ανέφερε το SkyNews, o Trump φαίνεται να παραδέχεται για πρώτη φορά ότι ο JoeBiden "κέρδισε".
Με τον γνωστό του τρόπο, μέσω ανάρτησής του στο twitter δήλωσε: 
«Κέρδισε επειδή οι εκλογές ήταν νοθευμένες. Δεν επετράπησαν ανεξάρτητοι παρατηρητές στην διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης και οι ψήφοι καταμετρήθηκαν από μια ριζοσπαστική αριστερή ιδιωτική εταιρεία, Dominion, με κακή φήμη και εξοπλισμό με την οποία δεν θα μπορούσα να κερδίσω ούτε στο Τέξας (στο οποίο κέρδισα πολύ!), τα Fake & Silent Media και άλλα! » 
Κι ενώ το εκλογικό αποτέλεσμα δίνει ξεκάθαρη νίκη στο Δημοκρατικό Joe Biden με 306 εκλέκτορες έναντι 232 του Trump, ο απερχόμενος πρόεδρος είχε «ταμπουρωθεί» όλο αυτό το διάστημα στο Λευκό Οίκο αρνούμενος την ήττα του.
Έτσι, μετά την παραδοχή του και επίσημα, ο Trump είναι ο πρώτος πρόεδρος από το 1992 που δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, παρά τις νομικές το προσπάθειες να ανατρέψει το τελικό αποτέλεσμα.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης