Τελευταία Νέα
Διεθνή

Από τον ηγέτη Trump… στην γεροντοκρατία των μουχλιασμένων δημοκρατικών του Biden – Ξεθωριάζει η «Αμερική μεγάλη και πάλι»

Από τον ηγέτη Trump… στην γεροντοκρατία των μουχλιασμένων δημοκρατικών του Biden – Ξεθωριάζει η «Αμερική μεγάλη και πάλι»
Αντικαθιστά τον Trump... η γεροντοκρατία των μουχλιασμένων δημοκρατικών
Ο Donald Trump ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος θα χάσει αυτές τις εκλογές παρά τις νομικές ενστάσεις θα αποδειχθεί ήρωας καθώς το σχέδιο του για να αναζωογονήσει το αμερικανικό μεγαλείο…εν μέρει υλοποιήθηκε ωστόσο από εδώ και πέρα θα προσκρούσει στην γεροντοκρατία των μουχλιασμένων δημοκρατικών.
Η Αμερική δεν θα είναι ποτέ ξανά μεγάλη ενώ και η Pax Americana θα βαίνει φθίνουσα.
Ο Trump έγκαιρα είδε αυτό που συνέβαινε στις ΗΠΑ έχαναν την λάμψη τους, έπρεπε να κάνει τις μεγάλες ανατροπές και ο εμπορικός πόλεμος με τους κινέζους ήταν η μεγάλη αφύπνιση για τις ΗΠΑ.
Ο Trump δεν ήταν πρόεδρος αλλά ηγέτης, συνειδητοποίησε ότι ο μόνος τρόπος για να γίνει η Αμερική μεγάλη και πάλι θα έπρεπε να τινάξει στον αέρα τις λιμνάζουσες πολιτικές και στρατηγικές.
Έθεσε τις βάσεις για μεγάλες ανατροπές, αμφισβήτησε τα πάντα και υποχρέωσε όλο τον πλανήτη να ξανακοιτάξει την Αμερική, όχι ως χώρα που στέλνει τα F35 για να βομβαρδίσουν κάπου στον κόσμο αλλά ως η χώρα που προσπαθεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας.
Να θυμίσουμε ότι ιστορικά τους περισσότερους πολέμους τους προκάλεσαν οι δημοκρατικοί ενώ ο Trump ήταν ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που δεν έκανε πόλεμο με όπλα, διεξήγαγε πολέμους όπως ο εμπορικός αλλά όχι με την δύναμη των όπλων αλλά την δύναμη της οικονομίας απέναντι στην παρασιτική κομμουνιστική Κίνα, όπου δεν υπάρχει δημοκρατία αλλά ένα κόμμα μαυσωλείο κυβερνάει κλέβοντας παντέντες από την Δύση και εκμεταλλευόμενη την ανθρώπινη εργασία.
Αυτό επιχείρησε ο Trump, ήταν από τους πρώτους που κατανόησε ότι οι ΗΠΑ εκφυλίστηκαν, ότι ο πατριωτισμός αλλοτριώνεται και η μεγάλη ιδέα των αμερικανών εξασθενεί.
Ο Trump είναι ηγέτης και πατριώτης και πολιτικοί σαν τον Trump θα μείνουν στην ιστορία.

Αντικαθιστά τον Trump... η γεροντοκρατία των μουχλιασμένων δημοκρατικών

Ποιοι βρίσκονται απέναντι στον Trump ο οποίος παρ΄ ότι 74 ετών συνεχίζει να έχει φρέσκιες και καινοτόμες πολιτικές ιδέες.
Υπάρχει ο Joe Biden, 78 ετών, ο οποίος με κενά μνήμης, βλέπε Οχάιο και σε δύο χρόνια θα είναι 80 ετών θα σέρνεται στον Λευκό οίκο εάν θυμάται ότι βρίσκεται στον Λευκό οίκο.  
Έχοντας περάσει 8 χρόνια παραμονεύοντας στις σκιές ως αντιπρόσωπος - αντιπρόεδρος του Obama, ο Biden είναι ανίκανος να ηγηθεί.
Θα αποδειχθεί πολιτική μαριονέτα.
Αλλά μερίμνησε να έχει μαζί του και την νταντά που διορίστηκε από το κόμμα την Kamala Harris, μιας άχρωμης – παρ΄ ότι μαύρης – ηλικίας 56 ετών.
Επίσης στοιχειώνει το αμερικανικό μαυσωλείο που θα κυβερνήσει τις ΗΠΑ η 80χρονη Nancy Pelosi, η οποία εξακολουθεί να διοικεί τη Βουλή των Αντιπροσώπων, με τοξικές σκέψεις και πρακτικές.
Υπάρχουν όμως και χειρότερα.
Ο Bernie Sanders, 79 ετών, ένας θλιβερός παλιάτσος του οποίου ο μόνιμος ρόλος στην πολιτική κωμωδία έχει καταντήσει γραφικότητα.
Αριστεριστής – σοσιαλιστής χαμένος στην δυστοπία των ιδεών του.
Σε αυτό το συμφερτό της γεροντοκρατίας των μουχλιασμένων δημοκρατικών δεν μπορούμε να μην βάλουμε την Hilary Clinton που σε ηλικία 73 ετών έχει θέσεις και στρατηγική που αναδύεται πτωμαΐνη, είναι αποκρουστική όχι ως εμφάνιση αλλά ως αντιλήψεις, διεφθαρμένη, άπληστη, έπαιξε ως υπουργός εξωτερικών μόνο βρώμικα.
Κρυμμένος ακόμη και πίσω από τα παρασκήνια βρίσκεται το πτώμα του George Soros που ενώ έφθασε 90 ετών, εξακολουθεί με τις τακτικές του να λέει «παρακολουθήστε με»
Δεν είναι τυχαίο ότι ο Pashinyan της Αρμενίας υποστηρίχθηκε από τον Soros και τώρα λιθοβολείται από τους αρμενίους μετά την ήττα από το Αζερμπαϊτζάν στο Nagorno Karabakh.
Δεν μπορείς όμως να πεις κάτι αντίστοιχο για τον Kissinger τον μεγάλο διπλωμάτη που έφθασε στην ηλικία των 97 ετών.
Σε υγιείς κοινωνίες, οι ηλικιωμένοι ηγέτες κάνουν χώρο για νεότερους ηγέτες που θα αναλάβουν την ηγεσία μιας χώρας  μετά από μια μακρά περίοδο μαθητείας.
Στις άρρωστες κοινωνίες, οι ηλικιωμένοι ηγέτες προσκολλώνται στην εξουσία χωρίς κανείς να μην μπορεί να τους αντικαταστήσει και μόλις πεθάνουν αντικαθίστανται από προδότες και εγκληματίες. Η ΕΣΣΔ και οι ΗΠΑ είναι δύο τέτοια παραδείγματα.
Η ύστερη σοβιετική γεροντοκρατία του Brezhnev, Andropov και Chernenko, που για ένα διάστημα στοίχειωναν το μαυσωλείο του Lenin… ήρθαν οι Mikhail Gorbachëv και ο μεθυσμένος Πρόεδρος Boris Yeltsin, για να οδηγήσουν την ΕΣΣΔ στην τραγωδία.
Βρέθηκε στον δρόμο ο Putin για να αλλάξει τον κατήφορο, ο Putin και ο Trump είχαν κοινά στοιχεία είναι πατριώτες.

Στις ΗΠΑ ψηφίζουν και οι νεκροί

Οι καταγγελίες ότι ψήφισαν και οι νεκροί στις ΗΠΑ είναι γεγονός. Μόνο στην Πολιτεία του Μίσιγκαν υπάρχουν αναφορές ότι 11.000 ψήφοι ήσαν παράτυποι και εξ αυτών αρκετοί ήταν νεκροί.
Εν πάση περιπτώσει, οι νεκροί ψηφοφόροι του Biden αποδεικνύονται ως η κορυφή ενός ολόκληρου παγόβουνου εκλογικής απάτης.
Υπάρχουν επίσης πάνω από 1,8 εκατομμύρια ανύπαρκτοι ακόμη εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι που ανακαλύφθηκαν από την Judicial Watch τον Σεπτέμβριο.
Προσθέστε σε αυτό το ελαττωματικό σύστημα ψηφοφορίας, ονόματι  "Dominion", το οποίο εσφαλμένα έδωσε ψήφους υπέρ του Biden.
Προσθέστε τους χρηματοδοτούμενους οργανισμούς όπως το BLM και το Antifa που είχαν πάρει εντολές να προκαλούν εντάσεις με τις διαδηλώσεις, τις λεηλασίες και ταραχές στις ΗΠΑ, μεταφέροντας μισθοφόρους από τοποθεσία σε τοποθεσία, όπου στη συνέχεια στρατολογούσαν χρήσιμους ηλίθιοι μεταξύ των ντόπιων κατοίκων.
Η εκλογική απάτη είναι γεγονός στις ΗΠΑ, τουλάχιστον κάποια συστήματα επιχείρησαν με τις ταχυδρομικές ψήφους να αλλοιώσουν το αποτέλεσμα και το κατάφεραν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης