Τελευταία Νέα
Διεθνή

Obama: Απορώ πως Ρεπουμπλικάνοι ακολουθούν έναν ασταθή πρόεδρο που δεν θέλει να χάσει

tags :
Obama: Απορώ πως Ρεπουμπλικάνοι ακολουθούν έναν ασταθή πρόεδρο που δεν  θέλει να χάσει
Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί Trump περί εκλογικής νοθείας, σύμφωνα με τον Obama
O Donald Trump έχει βάλει την αμερικανική Δημοκρατία σε επικίνδυνο δρόμο, υποστήριξε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, αναφερόμενος σε συνέντευξή του στο CBS News για τους ισχυρισμούς του περί εκλογικής απάτης.
Ο Obama χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς Trump αβάσιμους, ενώ είπε ότι ρεπουμπλικάνοι, που σαφώς γνωρίζουν καλύτερα, ακολουθούν έναν "ασταθή" πρόεδρο που "δεν θέλει να χάσει".
"Με ανησυχεί περισσότερο το γεγονός ότι άλλοι Ρεπουμπλικάνοι αξιωματούχοι που γνωρίζουν σαφώς τι συμβαίνει, συμβαδίζουν με αυτόν", δήλωσε ο Obama.
"Αποτελεί ένα ακόμη βήμα για την απονομιμοποίηση, και όχι μόνο, της εισερχόμενης κυβέρνησης Biden, αλλά και γενικά της Δημοκρατίας.
Και αυτό είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Obama παραπονέθηκε επίσης ότι οι ισχυρισμοί για απάτη ψηφοφόρων "παρουσιάζονται ως γεγονότα" από συντηρητικά δίκτυα.
Εν τω μεταξύ, οι πρώτες διαρροές από το νέο βιβλίο του Obama δείχνουν ότι γράφει ότι οι Αμερικανοί εξέλεξαν τον Trump επειδή "εκφοβίστηκαν από έναν μαύρο στον Λευκό Οίκο".
Έγραψε επίσης ότι το ρεπουμπλικανικό κόμμα έκανε το πρώτο του βήμα για να αγκαλιάσει τα «σκοτεινά πνεύματα που κρύβονται στις άκρες του σύγχρονου Ρεπουμπλικανικού Κόμματος - ξενοφοβία, αντι-πνευματισμός, παρανοϊκές θεωρίες συνωμοσίας, αντιπάθεια απέναντι στους μαύρους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης