Τελευταία Νέα
Διεθνή

Aπίστευτη δήλωση Bolsonaro για τον κορωνοϊό: Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε αδ…ς

Aπίστευτη δήλωση Bolsonaro για τον κορωνοϊό: Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε αδ…ς
Έρχοντας έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο, σοκάρει το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος πρόεδρος συνεχίζει να σνομπάρει τη μάσκα προσώπου
Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση στη Βραζιλία πως ο πρόεδρος της χώρας Jair Bolsonaro ποτέ δεν κατάφερε να ανακάμψει πλήρως από τον κορωνοϊό, του οποίου αποτέλεσε κρούσμα το περασμένο καλοκαίρι.
Μάλιστα, λέγεται πως υποστηρίζεται από ειδικό ιατρικό μηχανισμό, προκειμένου να καταφέρει να παραμείνει εν ζωή.
Έρχοντας έρθει αντιμέτωπος με τον θάνατο, σοκάρει το γεγονός πως ο Βραζιλιάνος πρόεδρος συνεχίζει να σνομπάρει τη μάσκα προσώπου για την αποτροπή διασποράς του ιού και, γενικά, όλα τα περιοριστικά μέτρα που λαμβάνει η κυβέρνηση της χώρας του.
Και ενώ ο Trump, του οποίου ο Bolsonaro τυγχάνει να είναι μεγάλος θαυμαστής, μιλά ανοιχτά για την εμπειρία με τον κορωνοϊό σε πιο ταπεινούς τόνους, ο πρόεδρος της χώρας του καφέ επιμένει να λέει πως οι αντιδράσεις των λοιμωξιολόγων είναι υπερβολικές και πως «πρέπει ως Βραζιλιάνοι να σταματήσουμε να συμπεριφερόμαστε σαν αδελ…».
«Όλοι κάποτε θα πεθάνουμε.
Δεν υπάρχει λόγος να προσπαθούμε να αποφύγουμε τον θάνατο.
Δεν μπορείς να ξεφύγεις από την καθημερινότητα.
Πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε πούστ…».
Τελειώνοντας τις δηλώσεις του, ο εκκεντρικός Βραζιλιάνος πρόεδρος εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θανόντων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης