Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δεν θα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία για το Πολυτεχνείο

Δεν θα συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία για το Πολυτεχνείο
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία για το Πολυτεχνείο και επιτίθεται στην Κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοϊδη, ότι επιδιώκουν να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου
Δεν πρόκειται να συμμετάσχει ο ΣΥΡΙΖΑ σε πορεία για το Πολυτεχνείο διαμηνύουν πηγές της Κουμουνδούρου, η οποία επιτίθεται στην Κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ότι επιδιώκουν να δημιουργήσουν συνθήκες έντασης, με αφορμή τον εορτασμό της επετείου.
Όπως ενημερώνουν πάντως οι ίδιες πηγές, ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ θεωρεί ότι κοινωνικοί φορείς και κόμματα οφείλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, με ευθύνη απέναντι στην προστασία της δημόσιας Υγείας και της ζωής.
"Ως εκ τούτου, παράλληλα με την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, ολιγομελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, θα καταθέσει στεφάνι στον μαρτυρικό χώρο του ΕΑΤ – ΕΣΑ και από εκεί θα κατευθυνθεί συμβολικά στην πρεσβεία των ΗΠΑ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης