Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Donmez (Τουρκία): Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο

Donmez (Τουρκία): Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα στην Ανατολική Μεσόγειο
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας επεσήμανε ότι το Oruc Reis και το Barbaros έχουν πραγματοποιήσει τρισδιάστατες έρευνες σε 46 χιλιάδες τ.χλμ. στην Ανατολική Μεσόγειο
Την πρόθεση της Τουρκίας να συνεχίσει με αποφασιστικότητα τις έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο επανέλαβε ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας, Fatih Donmez.
«Διεξάγουμε ενδελεχείς έρευνες στις θάλασσές μας με τα ερευνητικά μας πλοία Barbaros, Hayreddin Paşa και Oruc Reis, καθώς και με τα πλωτά γεωτρύπανα Fatih και Yavuz.
Από την άλλη πλευρά, το γεωτρύπανο Kanuni το οποίο παραλήφθηκε στις 31 Ιανουαρίου και αναχώρησε από το λιμάνι Τασουτζού της Μερσίνας, μετά την ολοκλήρωση της ανακαίνισής του, θα αρχίσει τις δραστηριότητές του στη Μαύρη Θάλασσα τους πρώτους μήνες του 2021» δήλωσε ο Donmez.
Ο Τούρκος υπουργός Ενέργειας επεσήμανε ότι το Oruc Reis και το Barbaros έχουν πραγματοποιήσει τρισδιάστατες έρευνες σε 46 χιλιάδες τ.χλμ. στην Ανατολική Μεσόγειο και σε 33 χιλιάδες τ.χλμ. στη Μαύρη Θάλασσα.
«Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων εξερεύνησης και γεώτρησης πραγματοποιήθηκαν επίσης 3 γεωτρήσεις στη θάλασσα κατά τους πρώτους 9 μήνες του 2020», ανέφερε.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης