Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεραπετρίτης (υπ.Επικρατείας): Ο Τσίπρας δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Πολάκη

Γεραπετρίτης (υπ.Επικρατείας): Ο Τσίπρας δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Πολάκη
Ο Τσίπρας είναι αρνητής των επιστημονικών δεδομένων όπως αυτά εκφράζονται από τον Σ. Τσιόδρα είπε ο υπ.Επικρατείας
Τη θέση ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον Π. Πολάκη διατύπωσε ο υπουργός Επικρατείας, Γ. Γεραπετρίτης αναφερόμενος στα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με ανάρτηση του βουλευτή Παύλου Πολάκη.
«Αναγνωρίζοντας πως ήταν επαρκείς οι εξηγήσεις του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας - γιατί κι αυτό έχει τη σημειολογία του, επίσης ας θυμηθούμε ότι ως πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας ήταν αρειμάνιος καπνιστής παρανόμως - πρώτον απεδέχθη (σ.σ. ο πρώην πρωθυπουργός) την προτροπή από το πολιτικό του προσωπικό προς τους πολίτες να παρανομούν.
Να κατανοήσουμε ότι πρόκειται για μια παράνομη πράξη, υπήρξε μια μετακίνηση, η οποία υπήρξε παράνομη.
Δεύτερον, με τον τρόπο αυτό ο πρώην πρωθυπουργός ουσιαστικά απεδέχθη ότι ο συγχρωτισμός δεν βλάπτει.
Εδέχθη ως επαρκή την αιτιολόγηση του κ. Πολάκη ότι ο ίδιος ως γιατρός έχει υποβληθεί σε τεστ, αλλά δεν μας είπε τι θα συνέβαινε στην περίπτωση κατά την οποία οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες του κ. Πολάκη του μετέδιδαν τον ιό και τον μετέφερε σε ένα νοσοκομείο.
Τρίτον και το βασικότερο, με τον τρόπο αυτό ο κ. Τσίπρας υποστήριξε ότι δεν πρέπει να προφυλασσόμαστε.
Καλώς ή κακώς έχω την αίσθηση ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει διαβεί τον Ρουβίκωνα.
Έχει υιοθετήσει ένα υγειονομικό αντιμνημόνιο σε μια λογική ότι, «ναι, θα καβαλήσουμε το ρεύμα για να κάνουμε αντιπολίτευση στην κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτε καλά, έχουμε έναν κορωνοϊό Μητσοτάκη, αλλά από την άλλη πλευρά αποδεχόμαστε εμμέσως ότι όλο αυτό ίσως είναι μια υπερβολή, υπό την έννοια ότι θα βρεθούν και πέντε άνθρωποι να πιούν τις ρακές τους και να διασκεδάσουν, δεν είναι και προς καταστροφή».
Με τον τρόπο αυτό,απορρίπτει όλα τα επιστημονικά δεδομένα, στέλνει ένα λάθος μήνυμα στην κοινωνία και ουσιαστικά φθάνει σε μια λογική πλήρους αποστροφής της επιστήμης» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεραπετρίτης, ο οποίος υπογράμμισε τη «μεγάλη εντύπωση» που του έκανε η πρόταση του τέως πρωθυπουργού για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής.

Αρνητής των επιστημονικών δεδομένων ο Τσίπρας

«Θα πρέπει ο υπουργός αυτός να αποδέχεται τα πορίσματα της επιστήμης.
Ο κ. Τσίπρας αποδεχόμενος αυτό που έπραξε ο κ. Πολάκης ουσιαστικά διέγραψε μονοκονδυλιά την επιστήμη, όπως διέγραψε μονοκονδυλιά και τον κ. Τσιόδρα, τον οποίο περιέλαβε σε ένα σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιώντας τον για άλλη μια φορά.
Ο κ. Τσίπρας δεν είναι κάτι διαφορετικό από τον κ. Πολάκη και δεν είναι κάτι διαφορετικό από όλους εκείνους τους αρνητές των επιστημονικών δεδομένων.
Ο κ. Τσίπρας είναι αρνητής των επιστημονικών δεδομένων, όπως αυτές εκφράζονται από το βασικό μας επιδημιολόγο, τον κ. Τσιόδρα.
Ο ίδιος και οι συν αυτώ εφημερίδες έχουν προβεί σε μια συστηματική επίθεση κατά του κ. Τσιόδρα.
Διεμβολίζοντας την ακεραιότητα του ανθρώπου δεν κάνει κάτι άλλο από το να απορρίπτει τα επιστημονικά δεδομένα.
Και τα απέρριψε και χθες», δήλωσε ο κ.Γεραπετρίτης επιμένοντας ότι δεν νοείται πολιτικό πρόσωπο να παραβιάζει τη νομοθεσία και ο αρχηγός, ο τέως πρωθυπουργός, να υιοθετεί αυτήν την πρακτική.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης