Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Ειρήνη Βελισσαροπούλου, δήμαρχος Κέας: Στόχος μας είναι η βελτίωση των υποδομών του νησιού

tags :
Ειρήνη Βελισσαροπούλου, δήμαρχος Κέας: Στόχος μας είναι η βελτίωση των υποδομών του νησιού
Η Τζια προσελκύει το ενδιαφέρον διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων για την υλοποίηση επενδυτικών έργων
Για την Τζια ως τουριστικό προορισμό, για τις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης του νησιού, το οποίο έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον διεθνών ξενοδοχειακών αλυσίδων για την υλοποίηση επενδυτικών έργων, καθώς και για τα προβλήματα της περιοχής μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η δήμαρχος Κέας, Ειρήνη Βελισσαροπούλου.
«Η Τζια είναι πανέμορφη τώρα το φθινόπωρο, είναι τα χρώματα του φθινοπώρου εξαιρετικά. Έχουμε ένα πολύ ωραίο δίκτυο μονοπατιών, είναι αρκετά χιλιόμετρα, γύρω στα 80 χιλιόμετρα και μπορείς να επιλέξεις ποιες διαδρομές θέλεις να κάνεις. Είναι οργανωμένο το προϊόν, είναι σηματοδοτημένες όλες οι διαδρομές, υπάρχουν χάρτες και διαδικτυακά μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες, από πού περνάνε τα μονοπάτια αυτά, είναι καθαρισμένα, είναι προσεγμένα ώστε να μπορούν να είναι όμορφα, να προσελκύουν τον επισκέπτη και πραγματικά έχεις τη δυνατότητα μέσα από αυτά τα μονοπάτια να δεις πώς είναι η φύση, πώς είναι η ζωή της Τζιας», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Ειρήνη Βελισσαροπούλου.
«Έχουμε τέσσερα ναυάγια γύρω από το νησί μας, η κορωνίδα είναι ο Βρετανικός. Ο Βρετανικός είναι το αδελφό πλοίο του Τιτανικού», λέει και τονίζει ότι στόχος της δημοτικής Αρχής είναι η βελτίωση των υποδομών του νησιού.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=88032

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης