Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Οι ηγέτες της φιλοξενίας βλέπουν “φως στο τούνελ” το 2021

tags :
Οι ηγέτες της φιλοξενίας βλέπουν “φως στο τούνελ” το 2021
Οι διευθύνοντες σύμβουλοι κραταιών ξενοδοχειακών αλυσίδων εμφανίζονται αισιόδοξοι για το 2021
Για την πλήρη ανάκαμψη της φιλοξενίας μπορεί να χρειαστεί χρόνος, αλλά το 2021 θα είναι βελτιωμένο σε σχέση με φέτος.
Στην κοινή αυτή εκτίμηση κατέληξαν οι διευθύνοντες σύμβουλοι κραταιών ξενοδοχειακών αλυσίδων όπως η Marriott International, η Hilton, η Hyatt, η BWH Hotel Group και η Accor, μιλώντας στο διαδικτυακό International Hospitality Industry Investment Conference που διοργάνωσε η NYU.
“Το 2021, ο κλάδος θα δει άνοδο σε σχέση με το 2020”, δήλωσε ο Άρνε Σόρενσον, Διευθύνων σύμβουλος της Marriott International.
Όπως είπε ο κλάδος θα χρειαστεί χρόνο για να επιστρέψει στα παλιά επίπεδα. Αλλά δήλωσε αισιόδοξος ότι “μέχρι το τέλος του 2021, πολλά από αυτά θα είναι πίσω μας. Και θα προχωρήσουμε προς την ανάκαμψη. Αν και ενδέχεται να έχουμε οικονομική κρίση και όχι κρίση υγείας, θα ξαναχτίσουμε από την αρχή.
Ο Κρις Νασέττα, Διευθύνων Σύμβουλος της Hilto , δήλωσε ότι το 2021 θα είναι η μεγαλύτερη χρονιά ανάπτυξης για το RevPAR στην ιστορία της εταιρείας.
Είπε ότι η Ασία βελτιώνεται και η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ είναι σχετικά σταθερές, ενώ η Ευρώπη “φαίνεται να πηγαίνει πίσω”. Εκτίμησε πως η απόδοση θα είναι “ασταθής σε σταθερή” μέχρι την άνοιξη.
Και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Hyatt Μαρκ Χοπλεμάζιεν, συμφώνησε πως το 2021 θα είναι “ένα υπέροχο σημείο καμπής που θα προσφέρει ένα τεράστιο επίπεδο ελπίδας”.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του BWH Hotel Group (Best Western) Ντέιβιντ Κονγκ, δήλωσε ότι βλέπει το 2021 στο +45% έναντι του τρέχοντος έτους, παρά το γεγονός ότι οι πρώτοι δύο μήνες του 2020 σημείωσαν ρεκόρ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης