Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σχοινάς (Κομισιόν) για Pfizer: Επιτέλους σταθερή ελπίδα για φως στο τέλος του τούνελ

Σχοινάς (Κομισιόν) για Pfizer: Επιτέλους σταθερή ελπίδα για φως στο τέλος του τούνελ
Μία δύσκολη αλλά επιτυχημένη ανάκαμψη από τον COVID-19, έγραψε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς για τις εξελίξεις με το εμβόλιο της Pfizer 
Τις θερμές του ευχαριστίες για τις ευχές που δέχτηκε αλλά και το μήνυμά του "για την αυγή ενός καλύτερου κόσμου" μετά την εκλογή του Joe Biden ανέφερε σε ανάρτησή του στο τουίτερ ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς μαζί με δύο φωτογραφίες, με τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Έλληνα Διευθύνοντα Σύμβουλο της Pfizer Αλμπέρτ Μπουρλά.

Ειδικότερα, ο Μαργαρίτης Σχοινάς σημείωσε:
"Ευχαριστώ θερμά για όλες τις ευχές. Ήταν μία αξέχαστη εβδομάδα:
Μία δύσκολη αλλά επιτυχημένη ανάκαμψη από τον COVID-19, η αυγή ενός καλύτερου κόσμου που βασίζεται σε κανόνες και επιτέλους σταθερή ελπίδα για φως στο τέλος του τούνελ".

Ικανοποίηση της προέδρου της Κομισιόν
Την ικανοποίησή της για τις εξελίξεις από τις εταιρείες Pfizer και BioNTech σχετικά με το εμβόλιο του κορονοϊού εξέφρασε η πρόεδρος της Κομισιόν.
"Υπέροχα νέα από Pfizer & την BioNTech Group σχετικά με τα επιτυχή αποτελέσματα της τελευταίας κλινικής δοκιμής για εμβόλιο του COVID19" ανέφερε η der Leyen και συμπλήρωσε "η ευρωπαϊκή επιστήμη λειτουργεί!".
Ανακοίνωσε πως "η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υπογράψει συμβόλαιο μαζί τους σύντομα για (ποσότητα) έως και 300 εκατομμύρια δόσεις" και τόνισε "Ας συνεχίσουμε να προστατεύουμε ο ένας τον άλλο εν τω μεταξύ".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης