Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Νέα κατασκευαστικά projects από την DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ

tags :
Νέα κατασκευαστικά projects από την DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ
Ήδη η εταιρεία έχει ολοκληρώσει κατασκευαστικά περισσότερα από 180 μικρά και μεγάλα έργα
Επενδυτικό πλάνο ανάπτυξης ακινήτων συνολικής δαπάνης, άνω των 25 εκατ. ευρώ, δρομολογεί εντός της προσεχούς διετίας η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ.
Ήδη η εταιρεία έχει ολοκληρώσει κατασκευαστικά περισσότερα από 180 μικρά και μεγάλα έργα, διατηρώντας περισσότερα από 10 εν ενεργεία εργοτάξια. Υπογραμμίζεται ότι σήμερα η ακίνητη περιουσία της DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ανέρχεται στο ποσό των 50 εκατ. ευρώ.
Το νέα projects είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο και είναι τα εξής :
1) Υπο ανέγερση 3 νέα κτήρια πολυτελών διαμερισμάτων με πισίνα στο Μαρούσι, πλησίον Mall, συνολικά 3.800 τ.μ.
2) Υπο ανέγερση 2 νέα κτήρια πολυτελών διαμερισμάτων στο Παλαιό Φάληρο, πλησίον παραλιακής και νέου project Ελληνικού, συνολικά 3.500 τμ
3) Υπο ανέγερση 2 νέα κτήρια πολυτελών διαμερισμάτων στο κέντρο της Αθήνας, πλησίον Συντάγματος, συνολικά 2.800 τμ.
4) Υπο ανέγερση 8 πολυτελών κατοικιών στο Παλαιό ψυχικό.
Σημειώνεται ότι η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από τον επιχειρηματία κ. Ευάγγελο Παπαευαγγέλου, με σκοπό την κατασκευή, αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων και τη διαχείριση ακίνητης περιουσίας.
Επισημαίνεται δε ότι η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ διατηρεί περισσότερους από 100 εργαζόμενους και μόνιμους συνεργάτες, είναι σε όλα τα έτη λειτουργίας της κερδοφόρος και συνεπής στις φορολογικές και ασφαλιστικές υποχρεώσεις της προς το ελληνικό δημόσιο.
Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά από την διετή εξονυχιστική έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όλα τα φυσικά πρόσωπα της οικογένειας του κ. Παπαευαγγέλου, καθώς και όλες τις εταιρείες συμφερόντων του, από την Εισαγγελία Οικονομικού Εγκλήματος, από 4 ανεξάρτητες διοικητικές αρχές του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, δεν προέκυψε απολύτως τίποτα εις βάρος του, ενώ όλες οι υποθέσεις κατέρρευσαν και τέθηκαν στο αρχείο από τη δικαιοσύνη.
Επιπροσθέτως, η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚH:
– Ελέγχεται συστηματικά από την εταιρεία ορκωτών Ελεγκτών ΣΟΛ CROWΕ A.E, έχει ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις για όλα τα έτη λειτουργίας της, φέρει έκθεση ελέγχου ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή με σύμφωνη γνώμη, χωρίς παρατηρήσεις.
– Επενδύει συνέχεια στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της σε Ασία και Ινδία.
Η DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ λειτουργεί και αναπτύσσεται στην Ελλάδα, και παρά την οικονομική ύφεση εξαιτίας τα πανδημίας covid-19 θα συνεχίσει να είναι σημαντικός άξονας παραγωγής και δημιουργίας με δραστηριότητες τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό σύμφωνα με τους σκοπούς ιδρύσεως της.

Πηγή: www.tourismotoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης