Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συγχαρητήρια του Ιταλού πρωθυπουργού στους Αμερικανούς για την εκλογική νίκη Biden

tags :
Συγχαρητήρια του Ιταλού πρωθυπουργού στους Αμερικανούς για την εκλογική νίκη Biden
«Συγχαρητήρια στον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας» σημείωσε στο Twitter ο Giuseppe Conte
Ο Ιταλός πρωθυπουργός Giuseppe Conte συνεχάρη τον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας» και διαβεβαίωσε ότι θέλει να εργαστεί με τον εκλεγμένο πρόεδρο Joe Biden για να «ενισχύσουν τη διατλαντική σχέση».
«Συγχαρητήρια στον αμερικανικό λαό και τους θεσμούς για την εξαιρετική αυτή απόδειξη της ζωτικότητας της δημοκρατίας.
Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τον εκλεγμένο πρόεδρο Joe Biden για να ενισχύσουμε τη διατλαντική σχέση.
Οι ΗΠΑ μπορούν να υπολογίζουν στην Ιταλία ως έναν σταθερό σύμμαχο και στρατηγικό εταίρο», γράφει ο Conte σε μήνυμά του στην αγγλική γλώσσα στον λογαριασμό του στο Twitter.
«Θέλω να εκφράσω εξ ονόματος της Ιταλικής Δημοκρατίας και προσωπικά τα θερμότερα συγχαρητήρια για την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ», αναφέρει παράλληλα σε συγχαρητήριο μήνυμά του στον Biden ο Ιταλός πρόεδρος Sergio Mattarella.
«Η διεθνής κοινότητα χρειάζεται τη συμβολή των ΗΠΑ, που εδώ και πολύ καιρό πρωταγωνιστούν στην οικοδόμηση των κανόνων της πολυμέρειας, για την αντιμετώπιση μιας άνευ προηγουμένου κρίσης, η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία, τη ζωή και το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων»συνεχίζει ο Ιταλός πρόεδρος στο μήνυμά του.
«Είμαι πεπεισμένος ότι υπό την προεδρία σας, η Ιταλία και όλη η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορέσουν να ενισχύσουν περαιτέρω τους δεσμούς μιας βαθιάς φιλίας στο όνομα των κοινών αξιών της ελευθερίας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας που τους ενώνουν» καταλήγει ο Mattarella.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης