Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το επιτελείο Trump αναζητά 60 εκατ.δολάρια για την δικαστική διεκδίκηση της Προεδρίας

Το επιτελείο Trump αναζητά 60 εκατ.δολάρια για την δικαστική διεκδίκηση της Προεδρίας
Από τις 3/11, το επιτελείο Trump έστειλε email σε χρηματοδότες των Ρεπουμπλικανών για να συγκεντρώσει τα χρήματα της δικαστικής μάχης
Το εκλογικό επιτελείο του Donald Trump αναζητά χρηματοδότηση 60 δις δολαρίων για να καλύψει την  δικαστική μάχη που σκοπεύει να ξεκινήσει ο Αμερικανός πρόεδρος για να ανατρέψει δικαστικά το εκλογικό αποτέλεσμα στο οποίο εμφανίζεται τελικά νικητής ο Joe Biden.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Reuters,  ο Trump έχει καταθέσει αγωγές σε πολλές πολιτείες κατά του εκλογικού αποτελέσματος, μια διαδικασία που όμως θα στοιχίσει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με βασικό χρηματοδότει του Trump ο οποίος έλαβε αίτημα από την Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων (RNC).
Δύο άλλες πηγές ανέφεραν ότι η δικαστική μάχη που ετοιμάζει ο Trump απαιτεί πάνω από  100 εκατομμύρια δολάρια. Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας την Τρίτη (3/11), το εκλογικό επιτελείο του Trump έστειλε εκατομμύρια email σε ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους στα οποία έκανε λόγο για νοθεία του αποτελέσματος ζητώντας δωρεές. Ωστόσο, σύμφωνα με το Reuters, τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήδη πρόκειται να διατεθούν για την εξόφληση των χρεών της εκστρατείας αφήνοντας ένα πολύ μικρό ποσοστό για τη δικαστική μάχη του Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης