Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αποστασιοποιούνται Ρεπουμπλικανοί αξιωματούχοι του Trump

ΗΠΑ: Αποστασιοποιούνται Ρεπουμπλικανοί αξιωματούχοι του Trump
Αποστάσεις παίρνουν από τον Trump οι Ρεπουμπλικανοί
Πηγές κοντά στον Λευκό Οίκο ανέφεραν την Παρασκευή ότι ορισμένοι ανώτεροι αξιωματούχοι του Λευκού Οίκου και της εκστρατείας του αρχίζουν να τηρούν διακριτικές αποστάσεις από τον Trump, σε μια πράξη πολιτικής αυτοσυντήρησης, καθώς τα εκλογικά δεδομένα από την Πενσιλβάνια και τη Τζόρτζια δείχνουν ότι ο πρόεδρος δεν θα κερδίσει την επανεκλογή.
«Τελείωσε» δήλωσε σύμφωνα με το CNN, ένας βασικός σύμβουλος της κυβέρνησης για τις εκλογές.
Ο σύμβουλος συνέχισε λέγοντας ότι υπάρχουν ανησυχίες για το τι θα κάνει ο Trump.
«Θεέ μου.
Ποιος ξέρει», είπε ο σύμβουλος, όταν ρωτήθηκε τι θα μπορούσε να κάνει ο Trump στη συνέχεια, παραδεχόμενος ότι υπήρχαν πολλοί αξιωματούχοι στην εκστρατεία και το Λευκό Οίκο που κουνούσαν τα κεφάλια τους μετά από την αλληλουχία ψευδών δηλώσεων του Trump την Πέμπτη το βράδυ στην αίθουσα ενημέρωσης του Λευκού Οίκου.
Ένας άλλος σύμβουλος της εκστρατείας χαρακτήρισε τον Trump ως όλο και πιο απομονωμένο στους ισχυρισμούς του για νοθεία στις εκλογές.
«Είναι ως επί το πλείστον μόνος του εδώ», δήλωσε ο σύμβουλος σχετικά με το ποιοι συμμερίζονται τους ισχυρισμούς του Trump για απάτη.
Οι πηγές σημείωσαν, ωστόσο, υπάρχουν ακόμη μερικοί βοηθοί και σύμμαχοι στο περιβάλλον του προέδρου που του λένε ό,τι θέλει να ακούσει. Αυτό θα συνεχίσει το δράμα, πρόσθεσαν οι πηγές.
Ένα σημείο πίεσης για τον Trump είναι ότι ορισμένοι στην κυβέρνηση έχουν ήδη αρχίσει να κοιτάζουν πέρα από τις εκλογές 2020 προς την αναμέτρηση του 2024.
Ένας ακόμα σύμβουλος που επικαλείται το CNN είπε ότι ορισμένοι μέσα στην κυβέρνηση και το Ρεπουμπλικανικό κόμμα αρχίζουν να κάνουν τους υπολογισμούς τους με βάση τις φιλοδοξίες τους και προοπτική το 2024.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης