Τελευταία Νέα
Διεθνή

Και η Thunberg κατά Trump: Donald ηρέμησε!

Και η Thunberg κατά Trump: Donald ηρέμησε!
Η νεαρή Σουηδή ακτιβίστρια απέδωσε με ακρίβεια το Tweet του ίδιου του Trump πριν από έναν χρόνο (2019), όταν είχε ειρωνευτεί την ανάδειξή της από το περιοδικό TIME ως Πρόσωπο της Χρονιάς
Στην αντεπίθεση με καυστική διάθεση, περνά η Greta Tunberg μέσω στο Twitter, μετά τις διαρκείς παρεμβάσεις του Donald Trump υπέρ του τερματισμού της καταμέτρησης των ψήφων στις ΗΠΑ, που τον οδηγεί ολοένα και πιο μακριά από την επανεκλογή του.
Screenshot.png
Απαντώντας – ακριβώς με τις ίδιες λέξεις – στα σχόλια του Αμερικανού προέδρου έναν χρόνο πριν προς το πρόσωπό της (είχε κάνει λόγο για «προβλήματα διαχείρισης θυμού» της νεαρής Σουηδής), η Tunberg, αναδημοσίευσε ένα tweet του Trump στο οποίο έγραφε «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ!», καλώντας τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο να «χαλαρώσει».
Image
«Τόσο γελοίο. Ο Donald θα πρέπει να δουλέψει το πρόβλημά Διαχείρισης Θυμού και μετά να πάει να παρακολουθήσει μια παλιομοδίτικη ταινία με έναν φίλο!
Χαλάρωσε Donald, Χαλάρωσε!»,
ήταν το μήνυμα της νεαρής ακτιβίστριας, παραφράζοντας με ακρίβεια το Tweet του ίδιου του Trump πριν από έναν χρόνο (2019), όταν είχε ειρωνευτεί την ανάδειξή της από το περιοδικό TIME ως Πρόσωπο της Χρονιάς για το 2019.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης