Τελευταία Νέα
Διεθνή

Pew Research: Οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι στήριξαν τον Βiden, όχι όμως και τους υποψήφιους Γερουσιαστές

Pew Research: Οι Δημοκρατικοί ψηφοφόροι στήριξαν τον Βiden, όχι όμως και τους υποψήφιους Γερουσιαστές
Ο Biden έχει μακράν πολύ περισσότερες ψήφους από τους υποψήφιους γερουσιαστές των Δημοκρατών στις αμφίρροπες πολιτείες, παρατηρεί το κέντρο ερευνών Pew Research
Ο Biden έχει μακράν πολύ περισσότερες ψήφους από τους υποψήφιους γερουσιαστές των Δημοκρατών στις αμφίρροπες πολιτείες, παρατηρεί το κέντρο ερευνών Pew Research στα μέχρι στιγμής αποτελέσματα και αφήνει ανοιχτό το ερώτημα γιατί συμβαίνει αυτό στις συγκεκριμένες κρίσιμες πολιτείες.
τις περισσότερες εκλογικές αναμετρήσεις, η πλειοψηφία των ψήφων πέφτει «σύμφωνα με τον κατάλογο» - που σημαίνει, ότι ένας ψηφοφόρος υποστηρίζει τόσο τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματος που υποστηρίζει όσο και τους υποψηφίους γερουσιαστές του Κογκρέσου.
Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την Pew Research, «η συντριπτική μερίδα των ψηφοφόρων που στηρίζουν Biden και Trump διαβεβαιώνουν πως υποστηρίζουν επίσης τους υποψηφίους του κόμματος για τη Γερουσία."
Με βάση αυτή τη διαβεβαίωση ο αριθμός των ψήφων για έναν προεδρικό υποψήφιο και για τους υποψήφιους του ίδιου κόμματος για τη Γερουσία, είτε θα συμβαδίζουν είτε θα είναι σχετικά κοντά.
https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/e1a.jpg?itok=eANIjQG4
Ο χρήστης του Twitter "Επανάσταση των ΗΠΑ" (@ USRebellion1776), ωστόσο, διαπίστωσε ότι ο αριθμός των ψήφων για τον Joe Biden υπερβαίνει κατά πολύ τους ψηφοφόρους για τους υποψηφίους της Γερουσίας των Δημοκρατικών στο Μίτσιγκαν, ενώ οι υποψήφιοι γερουσιαστές και ο Trump των Ρεπουμπλικάνων έχουν πολύ μικρή διαφορά.
Στο Μίτσιγκαν, για παράδειγμα, υπήρξε μια διαφορά μόλις 7.131 ψήφων μεταξύ του Trump και του υποψηφίου του ΤΑΠ James James, αλλά η διαφορά μεταξύ του Joe Biden  και του Δημοκρατικού υποψηφίου ερουσιαστή Garry Peters ήταν μια εντυπωσιακή 69.093.
Στη Τζώρτζια, υπήρξε διαφορά 818 ψήφων μεταξύ του Trump και του γερουσιαστή των Δημοκρατικών, έναντι 95.000 διαφοράς μεταξύ του Μπάιντεν και του υποψηφίου για τη Δημοκρατία του Δημοκρατικού.
Image
Ωστόσο, σε δύο μη- αμφίρροπες πολιτείες, δεν παρατηρήθηκε αυτή «μαζική διαρροή», οδηγώντας τον Αμερικανό «Αντάρτη» να πει πως, «Είναι απάτη».
Στο Ουαϊόμινγκ, η διαφορά από τη Δημοκρατική πλευρά είναι μόλις 725 ψήφοι, ενώ στη Μοντάνα η διαφορά είναι 27.457.
Image
Τι συμβαίνει εδώ, μάλλον θα πρέπει να αναλυθεί περισσότερο μετά το πέρας της καταμέτρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης