Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί καλούν τους υποστηρικτές να είναι υπομονετικοί - Θρίλερ η εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί καλούν τους υποστηρικτές να είναι υπομονετικοί - Θρίλερ η εκλογική αναμέτρηση
Επιτελείο Biden για αγωγές Trump: Aπόπειρα απόσπασης της προσοχής και καθυστέρησης για τα αποτελέσματα των εκλογών
Ψυχραιμία και υπομονή συνιστά η εκστρατεία του Biden,που ενώ εκφράζει αισιοδοξία στο τελικό αποτέλεσμα των εκλογών,προειδοποιεί τους υποστηρικτές να «μείνουν υπομονετικοί και να παραμείνουν ήρεμοι» καθώς συνεχίζεται η καταμέτρηση των ψήφων σύμφωνα με το Associated Press.
Ο διευθυντής της καμπάνιας Biden, Jen O'Malley Dillon δήλωσε την Πέμπτη 5/11 σε συνέντευξη ενημέρωσης με δημοσιογράφους ότι «σήμερα θα είναι μια πολύ θετική εξέλιξη» για την εκστρατεία τους, αλλά προειδοποίησε ότι καθώς συνεχίζει η καταμέτρηση, «πρέπει να επιτρέψουμε να ολοκληρωθεί».
Είπε επίσης ότι η εκστρατεία αναμένει ότι το προβάδισμά τους θα κυμανθεί σε ορισμένες πολιτείες καθώς εισέρχονται περισσότερες ψήφους.
Ο O'Malley Dillon κατηγόρησε επίσης ότι οι νομικές προκλήσεις από την εκστρατεία του Προέδρου Trump να σταματήσουν την καταμέτρηση των ψήφων σε ορισμένα κράτη και να αναζητήσουν εκ νέου καταμέτρηση στο Ουισκόνσιν είναι μια «επιτακτική στρατηγική» και «απόπειρα απόσπασης της προσοχής και καθυστέρησης» από τα αποτελέσματα των εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης