Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως επιλέγει μελλοντικούς προορισμούς η easyJet Holidays

tags :
Πως επιλέγει μελλοντικούς προορισμούς η easyJet Holidays
Η easyJet Holidays έχει νέους πελάτες από παραδοσιακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, οι οποίοι θέλουν να ζήσουν την «κουλτούρα και την αυθεντικότητα» των προορισμών
Με βάση την ικανότητα της για θετικό αντίκτυπο στις τοπικές οικονομίες, επιλέγει μελλοντικούς προορισμούς για τα πακέτα διακοπών της, η easyJet Holidays.
Αυτό δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Γκάρι Γουίλσον, μιλώντας για τη βιωσιμότητα στην ψηφιακή World Travel Market (WTM).
“Είμαι παθιασμένος εκπρόσωπος του υπεύθυνου τουρισμού και των οικονομικών, κοινωνικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων του τουρισμού στους προορισμούς μας, είπε χαρακτηριστικά.
Η ισχύς του δικτύου easyJet είναι τα πολλά αεροσκάφη της. Που σημαίνει ότι μπορούμε να πετάμε σε πολλούς δευτερεύοντες και μικρότερους προορισμούς.
Ορισμένες από αυτές τις περιοχές αν και άγνωστες είναι φανταστικές από τουριστική σκοπιά”.
Όπως τόνισε η κρίση Covid-19 είχε επισημάνει τη σημασία συνεργασίας των κοινοτήτων. Καθώς και τον ζωτικό ρόλο του εξερχόμενου τουρισμού στην υποστήριξη οικονομιών σε πολλούς προορισμούς.
Αποκάλυψε επίσης πως η easyJet Holidays έχει νέους πελάτες από παραδοσιακούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, οι οποίοι θέλουν να ζήσουν την «κουλτούρα και την αυθεντικότητα» των προορισμών.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης