Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Φρενοκομείο θα είναι οι ΗΠΑ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στις 3/11

Trump: Φρενοκομείο θα είναι οι ΗΠΑ μετά το αποτέλεσμα των εκλογών στις 3/11
Η δήλωση αυτή του Trump εκλαμβάνεται ως πρόγευση αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ
Αντιμέτωπες με μία κατάσταση «φρενοκομείου» θα βρεθούν οι ΗΠΑ κατά τον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump, καθώς καταρρίπτεται το ρεκόρ των ψηφοφόρων, που έχουν ήδη ασκήσει το εκλογικό τους δικαίωμα πριν από την προγραμματισμένη ημέρα των εκλογών στις 3/11/2020.
Η δήλωση αυτή του Trump εκλαμβάνεται από τους Financial Times ως πρόγευση αμφισβήτησης του εκλογικού αποτελέσματος στις ΗΠΑ.
Μέχρι το Σάββατο (31/10/2020) με βάση τα επίσημα στοιχεία έχουν ήδη ψηφίσει 90 εκατομμύρια Αμερικανοί, που είναι το 65% των συνολικών ψήφων το 2016, γεγονός που υποδηλώνει μαζική προσέλευση.
Ο Αμερικανός πρόεδρος μιλώντας στην Πενσυλβάνια, προειδοποίησε για μη καθαρά αποτελέσματα στις 3/11 και κατηγόρησε τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Joe Biden, πως θα παγιδεύσει τις ΗΠΑ σε έναν «ατελείωτο εφιάλτη από lockdowns.
Προειδοποίησε ότι «πολύ άσχημα πράγματα» θα συμβούν μετά τις εκλογές της Τρίτης (3/11) και επέκρινε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου, η οποία θα επιτρέψει στην Πενσυλβάνια να δεχτεί ψηφοδέλτια για άλλες τρεις ημέρες μετά την  ημέρα των εκλογών.
«Θα περιμένουμε.
Η 3η Νοεμβρίου πρόκειται να έρθει και να φύγει, και δεν πρόκειται να μάθουμε, και θα έχουμε κατάσταση φρενοκομείου στη χώρα μας », είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης