Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ): Το κράτος μας ζητά να γίνουμε καταδότες για τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη

tags :
Γκαρά (ΣΥΡΙΖΑ): Το κράτος μας ζητά να γίνουμε καταδότες για τους δράστες της επίθεσης στον πρύτανη
Η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την Αστυνομία είναι ακατανόητη
Έντονη ήταν η αντίδραση της βουλευτή Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Αναστασίας Γκαρά  στην επικήρυξη των δραστών της επίθεσης στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ χαρακτηρίζοντας την «πρωτόγνωρη και ακατανόητη».
Με κοινή υπουργική απόφαση η κυβέρνηση επικήρυξε με το ποσό των 100.000 ευρώ τους άγνωστους δράστες των αδικημάτων που διαπράχθηκαν στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Ωστόσο, η Αναστασία Γκαρά, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, σε χθεσινή τηλεοπτική της εμφάνιση στην ΕΡΤ δήλωσε ότι «η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες».
Συγκεκριμένα είπε: «Απαράδεκτη και ακατανόητη η συγκεκριμένη πράξη, μία πράξη διαπόμπευσης, η οποία μας επιστρέφει στις αρχές της δεκαετίας του πενήντα ενός κράτους της τότε δεξιάς που επέβαλε τέτοιες πράξεις διαπόμπευσης. Προφανώς είναι καταδικαστέα αυτή η πράξη ωστόσο αυτό που ήθελα να πω είναι ότι η έκδοση επικήρυξης από το επίσημο κράτος από την Αστυνομία είναι ακατανόητη μας ζητάνε ουσιαστικά οι πολίτες να γίνουν καταδότες.
Ποια λογική έχει; Επίσης προσβάλλονται τα στελέχη της αστυνομίας στο συγκεκριμένο ζήτημα.
Τα στελέχη της αστυνομίας είναι ικανότατα και μπορούν να συγκεντρώσουν με τον τρόπο που γνωρίζουν όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.
Η έκδοση επικήρυξης είναι πρωτόγνωρη δεν έχουμε ξαναδεί σε τέτοια περιστατικά πράξεις επικήρυξης. Δεν καλύπτω κανένα μακριά από μένα. Η διαπόμπευση συμπολιτών μας είναι καταδικαστέα και απαράδεκτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης