Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαθανάσης: Δεν θα αφεθεί κανείς χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας – Δεν κλείνει το λιανικό εμπόριο και η εστίαση

tags :
Παπαθανάσης: Δεν θα αφεθεί κανείς χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας – Δεν κλείνει το λιανικό εμπόριο και η εστίαση
Θα υπάρξουν μέτρα στήριξης επιχειρήσεων, εργαζομένων είπε ο κ.Παπαθανάσης
Διαβεβαιώσεις ότι δεν θα αφεθεί κανείς χωρίς τη στήριξη της Πολιτείας παρείχε ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης, Ν. Παπαθανάσης, αναφερόμενος στα νέα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Παπαθανάσης υποστήριξε ότι «πρώτα μπαίνει η δημόσια υγεία» ενώ διαβεβαίωσε πως θα υπάρξουν ανακοινώσεις για μέτρα στήριξης επιχειρήσεων και εργαζομένων, προκειμένου να μη χαθούν θέσεις εργασίας.
Επικαλέστηκε, εξάλλου, στοιχεία της Eurostat, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα έχασε τις λιγότερες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας.
«Σημασία έχει να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας προκειμένου να βρεθούμε σε ένα σημείο από το οποίο θα μπορέσουμε να επιταχύνουμε για την επανεκκίνηση της οικονομίας. Ψυχραιμία και θα πάνε όλα καλά», τόνισε ο κ.Παπαθανάσης, ο οποίος ανέφερε πως θα ανοίξει ένας νέος κύκλος ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από την 1η Δεκεμβρίου.
Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο υποχρεωτικής χρήση μάσκας στα καταστήματα εστίασης, ο κ. Παπαθανάσης είπε πως οι κανόνες θα είναι συγκεκριμένοι.
«Δεν κλείνει το λιανικό εμπόριο και η εστίαση.
Τα μέτρα θα είναι τέτοια, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός.
Δεν θα αφεθεί κανείς χωρίς τη στήριξη της Κυβέρνησης.
Κρατήσαμε δυνάμεις για να φτάσουμε στο τέλος αυτής της κρίσης, σε αντίθεση με την αντιπολίτευση που έλεγε εμπροσθοβαρώς να ρίξουμε όλα τα λεφτά» ανέφερε ο κ.Παπαθανάσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης