Τελευταία Νέα
Διεθνή

Amazon: Εκτοξευθήκαν τα κέρδη το γ’ τρίμηνο του 2020, στα 6,3 δισ. δολάρια

tags :
Amazon: Εκτοξευθήκαν τα κέρδη το γ’ τρίμηνο του 2020, στα 6,3 δισ. δολάρια
Εκτοξεύθηκαν τα κέρδη της Amazon
Σημαντικά αυξημένη καθαρή κερδοφορία παρουσίασε για το γ’ τρίμηνο του 2020 η Amazon, με το ποσό να διαμορφώνεται σε 6,3 δισεκ. δολάρια, έναντι 2,1 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Τα έσοδα του τεχνολογικού κολοσσού αυξήθηκαν κατά 37% σε ετήσια σύγκριση, στα 96,1 δισεκ. δολάρια για την περίοδο Απριλίου-Ιουνίου 2020.
«Πριν από δύο χρόνια, αυξήσαμε τον ελάχιστο μισθό της Amazon σε 15 δολάρια για όλους τους υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης, έκτακτους και εποχιακούς υπαλλήλους στις Η.Π.Α. και προκαλέσαμε άλλους μεγάλους εργοδότες να κάνουν το ίδιο.
Η προσφορά θέσεων εργασίας με κορυφαίες αμοιβές στη βιομηχανία και εξαιρετική υγειονομική περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένων των υπαλλήλων σε επίπεδο εισόδου και πρώτης γραμμής, είναι ακόμη πιο σημαντική σε μια εποχή όπως αυτή και είμαστε περήφανοι που δημιουργήσαμε πάνω από 400.000 θέσεις εργασίας φέτος μόνο», δήλωσε ο Jeff Bezos, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Amazon.
Μετα-συνεδριακά, ωστόσο, η μετοχή υποχωρεί κατά περίπου 1% στη Wall Street (η μετοχή είχε κλείσει στο +1,5% και τα 3.211,6 δολάρια), με τη χρηματιστηριακή αξία του εταιρικού γίγαντα να φθάνει τα 1,59 τρισεκ. δολάρια!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης