Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κοινή δήλωση των «27» για την επίθεση στη Νίκαια: Είμαστε ενωμένοι στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας

tags :
Κοινή δήλωση των «27» για την επίθεση στη Νίκαια: Είμαστε ενωμένοι στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας
Οι ηγέτες των κρατών μελών της ΕΕ εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στη Γαλλία, με αφορμή την τρομοκρατική επίθεση στη Νίκαια, το πρωί της Πέμπτης 29/10
Κοινή δήλωση στήριξης στη Γαλλία μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις υιοθέτησαν οι 27 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων της ΕΕ, που συνέρχονται απόψε 29/10 μέσω τηλεδιάσκεψης, με βασικό θέμα την πανδημία.
Συγκεκριμένα, στη γραπτή δήλωση που υιοθέτησαν οι 27 αναφέρουν: «Εμείς, οι Ευρωπαίοι ηγέτες, είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Γαλλία».
«Καταδικάζουμε με τον πιο δυνατό τρόπο αυτές τις επιθέσεις που αντιπροσωπεύουν επιθέσεις στις κοινές μας αξίες», τονίζουν.
«Στεκόμαστε ενωμένοι και σταθεροί στην αλληλεγγύη μας προς τη Γαλλία, με το γαλλικό λαό και την κυβέρνηση της Γαλλίας – στον κοινό και συνεχή αγώνα μας κατά της τρομοκρατίας και του βίαιου εξτρεμισμού», σημειώνουν.
«Καλούμε τους ηγέτες σε όλο τον κόσμο να εργαστούν για τον διάλογο και την κατανόηση μεταξύ κοινοτήτων και θρησκειών και όχι το διαχωρισμό», καταλήγουν.

www.bankingnews.g

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης